African Stardust kiven harmaa 0088 400x

66,00 

Matto seitsemän vuoden takuulla

Pituus cm
Leveys cm
Pyöreä (syötä maton halkaisija pituus ja leveys kenttään)

Kuvaus

African Stardust on helppohoitoinen sisä- ja ulkotilojen matto, jonka saat jopa seitsemän vuoden takuulla

Haluatko päästä vuosiksi eroon mattojen hankintarumbasta ja samalla tuoda ripaus luksusta kotiisi? African Stardust tuo käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä niin ulko- kuin sisätiloihin. Tämä matto on suunniteltu kestämään, joten sen vuoksi pystymme antamaan tuotteeseen reilun takuun. Vai kuinka monessa muussa matossa olet kuullut seitsemän vuoden käyttö- ja kymmenen vuoden tahratakuusta? Takuun mahdollistaa matossa käytetty uniikki valmistustekniikka, jolla matosta on saatu hyvin tiivis ja vedenkestävä.

African Stardustin luonnollisuus ja moderni valmistustekniikka lyövät kättä yhteen

Ulkonäöltään African Stardust muistuttaa luonnonkuiduista valmistettuja mattoja. Sisal Bouclen kaltaisella pinnalla African Stardust sulautuu moneen erilaiseen kotiin. Toisin kuin litteäksi kudotut luonnon kuidut, on African Stardustin polypropyleenilanka helposti puhdistettava ja kestää jopa valkaisuaineen käytön. Sama polypropyleenilanka on valmistettu vedenkestäväksi ja lisätyn UV-suojauksen ansiosta African Stardustia voidaan käyttää myös ulkona. Tiiveys on yksi tekijä, miksi matolle voidaan myöntää seitsemän vuoden takuu. African Stardust on myös hyvin hygieeninen ja sitä voidaan käyttää myös kodeissa, joissa on allergikkoja.

Monipuolisuutensa ja helppohoitoisuuden ansiosta African Stardustilla on useita käyttökohteita kodeissa. Voit hankkia African Stardustin terassin ja parvekkeen lisäksi, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen tai vaikka keittiön pöydän alle. Voit tilata African Stardustin juuri sen kokoisena ja muotoisena kuin tahdot. Laskurin antama hinta sisältää maton lankakanttauksen, joka tulee aina mattoon. Näin matosta saadaan viimeistellyn näköinen. Yhteyttä kannattaa ottaa, jos suunnittelemasi maton lyhyin sivu on yli kolme metriä. Näin saamme sovittua maton toimituksesta sinulle. Mikäli mielessäsi on jokin muu kuin neliskanttinen matto, laita viestiä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@matto.fi. Me autamme mielellämme.

African Stardustin hankintaan on monia hyviä syitä:

• Mahdollisuus käyttää niin ulko- kuin sisätiloissa
• Voidaan käyttää niin irto- kuin kokolattiamattona
• Useita eri värivaihtoehtoja
• Seitsemän vuoden käyttötakuu ja kymmenen vuoden tahrattomuustakuu
• Tahra-, ja UV-suojattu. Myös vedenkestävä
• Helppo pitää puhtaana. Voidaan puhdistaa, vaikka valkaisuaineella
• Valmistetaan mittojesi mukaan
• Ulkoasultaan sisal bouclen kaltainen
• Voidaan käyttää terasseilla, parvekkeilla, keittiöissä, eteisissä ja kodinhoitohuoneissa.

African Stardustin hankintaan kannattaa suhtautua sijoituksena kotiisi. African Stardust on helppohoitoinen, mittojen mukaan valmistettava matto, jonka saat hyvällä takuulla. Ostamalla African Stardustin nyt, voit heittää mattohuolesi ainakin seitsemäksi vuodeksi eteenpäin roskikseen ja keskittyä nauttimaan elämästä.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.