Corado luonnonvalkoinen

55,00 

Luonnonvalkoinen mittatilaus villamatto

Varasto loppu

Kuvaus

Villasta ja juutista valmistettu Corado mukautuu kotisi mittojen mukaan

Miltä kuulostaisi villamatto juuri sen kokoisena kuin itse haluat? Coradolla se onnistuu helposti. Valitset vain mitat minkä kokoisena ja millaisella viimeistelyllä maton haluat ja me murehdimme lopun. Viimeistelyn valinta kannattaa tehdä maton käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli täytät koko huoneen Coradolla niin pelkkä lankakanttaus on riittävä, jos haluat käyttää Coradoa tavallisena mattona, suosittelemme nauhakanttausta. Näin saat kauniin ja pitkäikäisen luonnonvalkoisen villajuuttimaton puuvillakehyksiin.

Corado toimii kotona ja toimistoissa

Corado on laadukas ja kestävä mattomateriaali. Coradoa voidaan käyttää isoissa ja vilkkaissa toimistoissa, kuin myös kotona useissa kohteissa. Kotioloissa Coradoa voidaan käyttää olohuoneissa, makuuhuoneissa, keittiöissä sekä eteis- ja aulatiloissa. Valkoisena hohtava Corado tuo mukanaan valoisuutta ja tilan tuntua. Maton kuteena käytetty villa on likaa hylkivää ja loimilankana käytetty juuttinaru luo matolle oman fiiliksen. Maton pohjauksessa on käytetty polypropyleenia, jotta pohjasta saadaan tiivis ja Coradosta on saatu kestävämpi ja pitempi ikäinen.

• Kestävä ja laadukas villamatto.
• Luonnonvalkoinen väri lisää valoisuutta ja tilan tuntua.
• Yksilöllisesti valmistettu antamillasi mitoilla.
• Voit valita kauniit puuvillakehykset tai ”raa´an” lankakanttauksen viimeistelyyn.
• Valmistusmateriaalina villa hylkii likaa.
• Useita käyttökohteita: Olohuone, keittiö, makuuhuone, eteis- ja käytävätilat, sekä toimistot.
• Voidaan käyttää kokolattiamattona tai tavallisena mattona. Sinä saat valita käyttötarkoituksen.

Mikäli haluat mallipalan Coradosta tai muista matoistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluun tilaukset@maripa.fi ja pyydä mallipalaa. Mallipalojen lähetyksestä veloitettu hinta hyvitetään takaisin oston yhteydessä. Ostaessasi yli 3 x 4 m mattoa ota yhteys ensin asikaspalveluun sähköpostilla verkkokauppa@matto.fi tai chatillä ja sovi toimituksesta, jos nouto Ylhäisten Sisustustehtaalta tai Vantaan Viisarista ei onnistu. 3 x 4 m ja sitä pienempien mattojen toimittaminen tapahtuu normaalin toimitushinnaston mukaisesti.

Corado on hiljalleen mallistosta poistuva villakokolattiamatto. Tuotetta on myynnissä noin 60 neliön erä. Joten kannattaa toimia pian ennen kuin matto pääsee loppumaan varastosta. Coradosta saat pitkäikäisen ja näyttävän maton itsellesi.

Tuotekuvaus

LAATU
Villa-juutti. Pohjaus PP
KUVAUS
Sileäpintainen.
Ympärikanttauksella
HOITO-OHJEET
Kevyt imurointi, ei tamppausta. Laakavesipesu.
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Corado luonnonvalkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.