Faro 4 Black/Grey 120x

39,00 

Märkää hörppivä

Pituus cm
Tuotetunnus (SKU): 1071RC0000581281120 Osastot: ,

Kuvaus

Kumireunuksinen kuramatto Faro on tehokas kuransieppaaja

Kuramatto Faro on kuin suunniteltu Suomen syksy- ja kevätkeleihin. Matto on tarkoitettu imemään kosteus pois kengänpohjista. Faron pehmeä pinta antaa kengän upota mattoon ja kaappaa kosteuden pois samalla. Kumipohja estää kosteuden läpi pääsemisen maton lävitse lattiaan.

Leveä matto suojaa lattiaa tehokkaasti lattiaa

Faro on tavallista käytävämattoa hieman leveämpi. Siinä missä valtaosa käytävämatoista on 80 tai 100 senttiä leveitä Farosta löytyvät 90 ja 120 senttimetrin leveydet. Näin saat tehokkaammin suojattua kotisi lattiat. Lisäksi Farossa on kolme senttiä reunoiltaan olevat kumireunukset. Reunukset estävät mattoon keräytyvän liiallisen kosteuden päätymistä lattialle. Farosta löytyy valmiskokoja ja mattoja, jotka voidaan valmistaa mittojesi mukaan. Näin Faro sopii pidempäänkin käytävään. Huomiothan kuitenkin, että mittojen mukaan tehdyssä matossa ei ole kumireunoja leikatuissa päissä, vain sivuissa.
Farosta löytyy kolme värivaihtoehtoa: harmaa, punainen ja beige. Beigestä löytyy vain valmiskokoja, mutta harmaata ja punaista saa kumpaakin omilla mitoilla.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.  Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.