20% hinnasta pois!

Island nukkamatto

119,00 191,20  sis. alv 24%

Ihanan pehmeä nukkamatto

HarmaaTumman PunainenValkoinen
Poista
Tuotetunnus (SKU): 83517216WM Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Island nukkamatolla saat yhdistettyä olohuoneesi huonekalut yhdeksi yhtenäiseksi saareksi

Yleisesti ohjeena mattojen hankinnassa on, että maton tulee olla tarpeeksi suuri, jotta se sitoo huonekalut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Suurimman Island nukkamaton kohdalla tämä on mahdollista, sillä sen koko on 195x285cm, eli yhteensä yli viisi ja puoli neliömetriä. Pienemmät Islandit puolestaan on suunniteltu perinteisempään suomalaiseen sisustustyyliin. Tyyliin, jossa on osa kokonaisuutta, sen sijaan että matto sitoisi kaikki yhteen. Pienempi koko on 140x200cm. Pienemmässä koossa on kolme väri vaihtoehtoa. Harmaa, burgundi ja valkoinen. Valkoisessa on tehokeinona käytetty osittain mustia neliöitä.

Island on lyhyt- ja tiivisnukkainen nukkamatto. Tämä matto tuo lämmöntuntua olo- tai makuuhuoneesi lattialla pitkään. Island mattoja on vain rajattu loppuerä jäljellä, jonka jälkeen mattoa ei ole enää saatavilla.

Tuotekuvaus

LAATU 100% Heat-set polypropyleeni
KUVAUS Konekudottu, paksulankainen, nukka 20mm
PESU/HOITO-OHJEET Kevyt imurointi, tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (astianpesuaine, Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.
Vesipesu 30C.

Lisätiedot

Paino19.2 kg

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.  Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.