Mashad 294×203

895,00  sis. alv 24%

Aito itämainen käsinsolmittu

Vain 1 varastossa

tuotetunnus (SKU) 99936/4607 Osastot: , ,

Kuvaus

Kun kotisi kaipaa hieman itämaista tunnelmaa ja jotain todella uniikkia, on aito käsinsolmittu itämainen matto kotisi valinta.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kotiisi jotain todella uniikkia ja harvinaista. Hankimme uuden erän aitoja käsinsolmittuja mattoja myyntiin. Olemme kymmenien vuosien ajan välittäneet aitoja mattoja sadoille asiakkaille. Tämä on kuitenkin ensimmäinen erä, joka saapuu MATTO.fi verkkokauppaan. Haluamme tarjota sinulle vain kaikista tuoreimmat ja uusimmat matot maailmalta. Käsinsolmittu itämainen matto on jokainen oma yksilönsä. Jokaisella matolla on oma mittansa, kuviointinsa ja tunnelmansa. Nämä nyt myynnissä olevat käsinsolmitut matot tulevat yhdestä perinteikkäimmästä mattojen valmistumaasta Iranista. Kuviot ovat periytyneet sukupolvelta toiselle jo kymmenien sukupolvien ajan. Värikkäät ja runsaat kuviot ovat oleellinen osa itämaisten mattojen mystisyydessä. Voit käydä tutustumassa mattoihin Vantaan Viisarin MATTO.fi myymälässä.

Käsinsolmittu matto kestää oikein hoidettuna sukupolvelta toiselle

Käsinsolmitut matot valmistetaan luonnonmateriaaleista villasta ja silkistä. Luonnonmateriaalien ja laadukkaan käsityön ansiosta matto kestää useita vuosia. Kestävyytensä ansiosta aitoja mattoja voidaan käyttää julkisissa tiloissa kuten toimistoissa ja yleisissä asiakastiloissa. Näillä matoilla pystyt tuomaan persoonallisuutta niin kotiin, kuin yrityksesi tiloihin. Villasta ja silkistä käsin valmistetun maton hyviä puolia on, että se hylkii likaa. Käsinsolmitun maton hankinta kannattaa nähdä pitkän ajan investointina, sillä hyvin pidetyn ja hoidetun maton arvo säilyy useita vuosia. Joissakin tapauksissa matto on kestänyt sukupolvelta toiselle. Aidoille matoille suosittelemme ammattimaisen puhdistuspalvelun käyttöä aina tarpeen mukaan. Näin matto ei vahingoitu puhdistusten yhteydessä. Jokaisen käsinsolmitun maton mukana saat aitoustodistuksen, jolla voit osoittaa maton alkuperän ja todistaa maton aitouden.

Aidot käsinsolmitut itämaiset matot pähkinänkuoressa:

• Jokainen matto on yksilö. Yksilöllinen koko ja vivahteet kuvioinnissa tekevät matosta uniikin.
• Aitoustodistus jokaisesta matosta. Näin voit olla varma, että olet saanut sen yksilön, jonka olet halunnut.
• Aitoa sukupolvelta toiselta periytynyttä käsityötä.
• Runsaat ja värikkäät kuviot.
• Valmistettu villasta ja silkistä.
• Likaa hylkivä ja useiden vuosien käyttöikä.

Olemme itse käsin valinneet mielestämme parhaat ja kauneimmat matot juuri sinua varten. Jokainen itämainen käsinsolmittu matto on yksilö, jota ei kannata laskea karkuun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mashad 294×203”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Toimitus

Postipaketti

Postipaketti on postin oma palvelu, jolla saat tuotteesi lähimpään postintoimipisteeseen. Toimitus 0€, yli 30€ tilauksiin.

Matkahuollon bussipaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään matkahuollon toimipisteeseen. Toimitus matkahuollon kautta on ilmainen yli 30€ tilauksiin.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Voit valita haluatko mattosi toimittajaksi Postin vai Matkahuollon. Toimituskulu kotijaolle 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

Postipaketti 14 vrk:n säilytysajalla

Postipaketti on postin oma palvelu, jolla saat tuotteesi lähimpään postintoimipisteeseen. Halutessasi voit jatkaa Postin säilytysaikaa seitsemästä vuorokaudesta neljääntoista vuorokauteen 1,91€ lisämaksusta.

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Paytrail ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Klarna-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa Klarnan erämaksulla

Valitessasi Klarnan erämaksun voit maksaa ostoksesi pienemmissä osissa haluamaasi tahtiin. Klarnan maksutavat ovat käytettävissä toistaiseksi vain verkkokaupassa.