Memphis 19 yellow brown 400x

38,00 

Kelta-ruskea kokolattiamatto

Pituus cm
Leveys cm
Lankakanttaus
Nauhakanttaus Calibra

Kuvaus

Tarkan markan Memphis

Välillä tulee tilanteita, että tavalliset matot eivät yksinkertaisesti sovi tilaan, johon maton haluaisit. Tällöin kannattaa ottaa apuun kokolattiamatot ja niiden muokattavuus. Kokolattiamatosta pystyy tekemään juuri sen muotoisen ja kokoisen maton kuin haluat. Oli tarpeesi kattaa kokonainen huone uudella matolla tai asuntoauton pieni ja sokkeloinen lattiapinta, on Memphis-kokolattiamatto silloin sinulle hyvä ratkaisu. Lankakanttaus viimeistelyllä kokolattiamatosta tulee tavallisen maton kaltainen.

Memphisin nukka on lyhyt ja tiivis. Nykyaikainen kokolattiamatto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käy kaikki kuivat tilat sekä lisäksi esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot. Memphis on hyvä valinta myös julkisiintiloihin. Iloisen värikästä mattoa löytyy muutamista päiväkodeista ja kouluista.

Mikäli et ole varma millaisen kokolattiamaton haluat, ota yhteyttä asiakaspalveluun tilaukset@maripa.fi ja pyydä mallipalaa. Mallipalakuori maksaa 10€ ja siihen saa neljä erilaista mallipalaa. Mallipalojen lähetyksestä veloitettu hinta hyvitetään takaisin oston yhteydessä.

Autamme mielellämme erilaisissa mattoprojekteissa. Olivatpa suunnittelemasi projektit pieniä tai suuria, kannattaa vinkkiä kysyä ammattilaiselta.

Tuotteen maksimileveys on 400 cm.  Ostaessasi yli 3 x 4 m mattoa ota yhteys ensin asikaspalveluun sähköpostilla tilaukset@maripa.fi tai chatillä ja sovi toimituksesta, jos nouto Ylhäisten Sisustustehtaalta tai Vantaan Viisarista ei onnistu. 3 x 4 m ja sitä pienempien mattojen toimittaminen onnistuu Matkahuollon bussi- tai jakopakettina.

 

KOKOLATTIAMATON ASENNUS

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Kiinnittäminen käy kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta, sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Tuotekuvaus

LAATU 100% PA Imprel
KUVAUS Konekudottu, nukka 10mm
PESU/HOITO-OHJEET Kevyt imurointi, tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta

Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.