Roba Hopea 400x

(4 tuotearviota)

55,00 

Helppohoitoinen matto patiolle tai eteiseen

Pituus cm
Leveys cm

Kuvaus

Roba on reilu matto joka käy niin tuulikaappiin kuin eteiseen

Roba on helppohoitoinen kumipohjainen matto, joka on suunniteltu kestämään. Valmistusmateriaalina on käytetty polypropyleenia, joka soveltuu hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Sileänpintansa ansiosta Roba on vaivaton hoidettava ja matto sietää vesipesun tarvittaessa. Tiivis kumipohja pitää maton hyvin aloillaan vilkkaillakin paikoilla. Kaikki ominaisuudet yhdistettynä Roba on hyvä valinta paikkaan, jossa matto joutuu kovalle kulutukselle tai säiden armoille.

Juuri sellainen Roba kuin sinä haluat

Roba maton pystyt saamaan juuri sellaisena kuin sinä itse haluat. Robaa käytetään paljon myös erilaisissa julkisissa tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa ja kabineteissa, sekä julkisten tilojen aulatiloissa. Neljän metrin leveys on ainut rajoittava tekijä. Verkkokaupasta pystymme toistaiseksi toimittamaan vain nelikulmaisia mattoja, mutta jos mielessäsi jokin muu erikoisempi muoto ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla verkkokauppa@matto.fi.
Verkosta ostettuihin Roba-mattoihin kuuluu vinyylilankakanttaus hintaan. Värivaihtoehdot vinyylikanttaukseen ovat musta, ruskea, hopea ja antrasiitti. Matot kantataan samalla värillä, kuin mitä mattokin on. Tosin jos haluat erivärisen vinyylikanttauksen, voit ilmoittaa siitä tilauksesi yhteydessä tai välittömästi sen jälkeen.

Mikäli haluat kokeilla millainen Roba on ennen ostamista, ota yhteyttä asiakaspalveluun verkkokauppa@matto.fi ja pyydä mallipalaa. Mallipalojen lähetyksestä veloitettu 10€ hinta hyvitetään takaisin oston yhteydessä.
Tuotteen maksimileveys on 400 cm.  Ostaessasi yli 3 x 4 m mattoa ota yhteys ensin asikaspalveluun sähköpostilla verkkokauppa@matto.fi tai chatillä ja sovi toimituksesta, jos nouto Ylhäisten Sisustustehtaalta tai Vantaan Viisarista ei onnistu. 3 x 4 m ja sitä pienempien mattojen toimittaminen onnistuu tarjolla olevilla toimitusvaihtoehdoilla.

Tuotekuvaus

LAATU
100% Polypropyleenia

KUVAUS
Helppohoitoinen konekudottu kumipohjainen matto, joka
pysyy hyvin . Soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön.

PESU-/HOITO-OHJEET
Kevyt imurointi ja tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta.
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä
tai liinalla. Vesipesu 30°C.

4 arviota tuotteelle Roba Hopea 400x

 1. Eija Nuutinen (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Matto vastaa hyvin odotuksia. Sopii hyvin koiraperheeseen, koska matto on sileä ja pysyy hyvin paikallaan liukkaalla parketilla. Kanttaus on siisti.

  1 1:sta ihmisestä koki tämän arvostelun hyödylliseksi. Oliko siitä sinulle hyötyä?
 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Tuote on mainio ja kissakin nautiskelee päivittäin sekä leikkihetkistä että iltapäivänokosista sen päällä. Ainakin toistaiseksi matto on ollut helppo pitää puhtaana, myös kissankarvat ovat irronneet helposti imuroimalla.

  Valitettavasti toimitus oli kuitenkin niin huono, että joudun miettimään tarkasti, voinko Teiltä enää tuotteita tilata. Matkahuollon kotijakelussa ei otettu asiakkaaseen etukäteen yhteyttä jakeluajan sopimiseksi (kuten kuuluisi), vaan jakeluaika ilmoitettiin yksipuolisesti tekstiviestinä seuraavalle arkipäivälle. Koska ilmoitettu aikaväli osui osittain virka-ajalle, jouduin pyytämään esimieheltäni palkatonta vapaata, että pystyin olemaan paikalla mattoa tuotaessa. Tulipa matolle hintaa!

  1 2:sta ihmisestä koki tämän arvostelun hyödylliseksi. Oliko siitä sinulle hyötyä?
 3. Osmo Pajala

  Jos tarkasti asiaa tutkitaan, niin mehän emme voi Matkahuollon palveluun vaikuttaa. Joten toimituksesta kannattaa antaa heille palautetta. Onneksi vaihtoehtona on nykyään myös Postin Kotipaketti.

 4. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  1 1:sta ihmisestä koki tämän arvostelun hyödylliseksi. Oliko siitä sinulle hyötyä?
 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vastasi odotuksia! Siistit kanttaukset ja pysyy hyvin paikoillaan!

  Oliko arvostelusta sinulle hyötyä?
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.