Etsi
Generic filters
Exact matches only
Etsi
Generic filters
Exact matches only

Street Race automatto 133x133

39,00  sis. alv 24%

Varastossa

Toimitusaika 2-4 arkipäivää

Tuotetunnus / SKU: 2700133 Osasto:
MPN: 2700133
Brändi:Maripa Oy

Kuvaus

Automatto pikku kiitureiden leikkeihin

Automatto kuuluu melkein meidän kaikkien lapsuuteen. Varmasti valtaosa on leikkinyt lapsena automatolla. Street Racer jatkaa tuota perinnettä tarjoten ilon ja kilpailun hetkiä. Street Racer on tarkoitettu tosi kiitureille. Matosta löytyy startti ruudut, tankkauspiste ja huoltoalue. Maton koko on 133×133 cm ja siitä löytyy kumipohja, jonka avulla matto pysyy hyvin paikallaan kovimmissakin kaahailuissa.

Street Racer automatolla voit viettää yhteisiä hetkiä lapsesi kanssa luoden hänelle arvokkaita muistoja lapsuudesta. Voit myös opettaa hänelle omatoimisuutta ja yksin leikkimistä, jolloin saat hetken hengähtää tai tehdä jotain muuta.

 

Toimitustiedot

Toimitusaika

Toimitusaika varastotuotteille on 2 – 4 arkipäivää. 90 % tilauksista käsitellään 1-3 arkipäivässä. Mittatilaustuotteissa toimitusaika on 2 – 3 viikkoa.

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen.  Lyhyemmältään sivultaan yli 200 cm mutta alle 230 cm pituiset mattorullat toimitamme 1.4.2022 alkaen Kotijakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle kaikille yli 230 cm pitkille ja alle 35 kg painaville lähetyksille.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!