Tape-it liukuesteteippi 6,4 x 760 cm

(1 tuotearvio)

15,00  sis. alv 24%

Maton paikallaan pitävä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 110879064064760 Osasto:

Kuvaus

Liukuesteteippi Tape-it ja matto pysyy jämptisti lattiassa.

Kaikki matot eivät sovellu kaikille lattiapinnoille ja kaikkiin koteihin. Esimerkiksi pohjaamaton Lyon Stripe, laminaattilattia ja iso koira ovat käytävässä ikävä yhdistelmä. Normaalikäytössä matto pysyy hyvin paikallaan, mutta ison koiran nopeissa ja voimakkaissa liikkeissä matto ruttaantuu helposti. Tähän on onneksi helpotus. Liukuesteteippi Tape-it tuo lisäpitoa mattoon. Tape-it kiinnitetään maton reunoihin ja matto laitetaan lattialle. Tape-it muodostaa pitävän kontaktipinnan lattiaan jättämättä jälkiä. Tape-itin avulla mattoon saadaan sen verran lisäpitoa, että matto ei ruttaannu isommankaan koiran leikkien alla.

Liukuesteteipin avulla saa myös maton ylös nousevat kulmat pysymään lattiassa kiinni. Näin sinun ei tarvitse enää kompastella maton kulmaan, vaan kulma pysyy nätisti paikallaan.

Tape-it liukuesteteipit myydään yksittäisinä rullina. Teipin leveys on 6,7 cm ja pituutta teipissä on 760 cm. Teippirulla riittää siis hyvin 140×200 cm mattoihin, suurempiinkin mattoihin teippi soveltuu, kun mattoa ei kanttaa aivan jokaiselta kantilta. Mattoteipin tarpeen voit laskea helposti laskemalla maton piirin. Maton piiri lasketaan (pituus+leveys) x2. Esimerkiksi 160×230 cm maton piiri on 780 cm.

1 arvio tuotteelle Tape-it liukuesteteippi 6,4 x 760 cm

 1. Nina N. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu asiakasVahvistettu asiakas - katso alkuperäinenExternal link

  Pitää laittaa ilmeisesti aika paljon, että pitää maton hyvin paikoillaan, tosin se taitaa olla myös Vallilan matossa vika, muka liukumaton pohja ja tarvitsee liukueste teippiä

  Oliko arvostelusta sinulle hyötyä?
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Cancel

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.  Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksutavat

Tuki ja ehdot

Klarna tuki / yleiset kysymykset »
Klarnan yleiset ehdot »
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

Klarna erämaksu ja Klarna joustava erämaksu


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Maksamalla Klarna erämaksulla vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna erämaksulla maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.

Todellinen vuosikorko

Laina aikaSumma 500 €Summa 1000 €
3 kk23,05 %19,51 %
6 kk19,96 %18,00 %
12 kk19,74 %17,08 %
24 kk16,57 %

Klarna erämaksun maksukustannukset

Laina-aikaMinimisummaLuoton avausmaksuKorko
3 kk100 €4,99 €14,99%
6 kk100 €4,99 €14,99%
12 kk500 €8,99 €14,99%
24 kk1000 €24,99 €14,99%

Klarna joustavan erämaksun maksukustannukset

Maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5€). Korko 19,9%.

Perusvaatimukset Klarna erämaksun myöntämiseksi

 • Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.
 • Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
 • Henkilöllisyys tulee todistaa noudon yhteydessä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Klarna Lasku (14 päivää)


Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna Laskulla.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Klarna Laskussa ei ole laskutuslisää. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja – maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Laskun maksuehdot »