Touch mikrokuitumatto

239,00 535,00  sis. alv 24%

Ohut ja uskomattoman pehmeä

Beige

Beige

Harmaa

Harmaa

Poista
Tuotetunnus (SKU): 10900046523440240340M Osastot: , ,

Kuvaus

Mikrokuitumatto Touch tuo kotiisi uuden entistäkin pehmeämmän kosketuksen

Pidätkö nukkamaton pehmeydestä, mutta haluat jotain vielä helppohoitosemman maton kotiisi? Siinä tapauksessa Touch on sinun mattosi. Touchin valmistusmateriaalina on käytetty mikrokuitua, jonka ansiosta mattoon saatu pehmeyttä ilman paksua nukkakerrosta. Modernin valmistusmateriaalinsa ansiosta mattoon on saatu maton puhtaanapitämistä ja hoitoa helpottavia ominaisuuksia.

Mikrokuitumatto on mikrokuituliinan vastakohta

Mikrokuitujen erilaisten valmistustekniikoiden ansiosta kuidulle voidaan saada erilaisia ominaisuuksia. Urheiluvaatteissa hengittävyyttä, puhdistuliinoissa kyky irrottaa ja sitoa likaa sekä rasvaa. Touch maton mikrokuidut on valmistettu olemaan täysi vastakohta puhdistusliinoille. Matto on valmistettu hylkimään likaa ja rasvaa, sekä luovuttamaan sen helposti pois puhdistettaessa. Näin ollen matto on helppohoitoinen ja matto kestää jopa konepesun. Valmistusmateriaalinsa ansiosta matto on nukkaamaton ja pöllyämätön.

Ylellinen Touch pehmentää arkeasi

Mikrokuitumatto Touchista löytyy kaksi väri- ja kolme kokovaihtoehtoa. Värivaihtoehtoina on beige ja harmaa. Touchia on mahdollista saada koossa 160×230, 200×290 ja 240×340 cm. Matto on siis suunniteltu ainoastaan keskilattia käyttöön ja peittämään suuria pinta-aloja. Hankkimalla Touch-maton saat jotain mitä vain harvoilta löytyy. Radiosta tuttu kaksikko Matti Airaksinen ja Dj Orion käyttäisivät tästä matosta sanaa exclusiivinen. Itseasissa maton valmistaja määrittelee Touch-maton kuuluvan omaan Exclusive collection sarjaansa. Maton pehmeys ja laadukkuus olivat tekijät joiden vuoksi valitsimme maton meille myyntiin. Haluamme tarjota sinulle parasta pehmeyttä ja helppohoitoisuutta samassa paketissa.

Tuotekuvaus

LAATU 100% mikrokuitua
KUVAUS Konekudottu, nukkaamaton
PESU/HOITO-OHJEET
Kevyt imurointi, tuuletus silloin tällöin, ei tamppausta
Paikallisten tuoreiden tahrojen poisto mahdollista kostealla
vaahdotetulla (Marseille-saippua) sienellä tai liinalla. Vesipesu 30°C.
Valmistusmaa Belgia

 

Lisätiedot

MitatEi saatavilla/-tietoa

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.  Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksutavat

Tuki ja ehdot

Klarna tuki / yleiset kysymykset »
Klarnan yleiset ehdot »
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

Klarna erämaksu ja Klarna joustava erämaksu


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Maksamalla Klarna erämaksulla vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna erämaksulla maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.

Todellinen vuosikorko

Laina aikaSumma 500 €Summa 1000 €
3 kk23,05 %19,51 %
6 kk19,96 %18,00 %
12 kk19,74 %17,08 %
24 kk16,57 %

Klarna erämaksun maksukustannukset

Laina-aikaMinimisummaLuoton avausmaksuKorko
3 kk100 €4,99 €14,99%
6 kk100 €4,99 €14,99%
12 kk500 €8,99 €14,99%
24 kk1000 €24,99 €14,99%

Klarna joustavan erämaksun maksukustannukset

Maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5€). Korko 19,9%.

Perusvaatimukset Klarna erämaksun myöntämiseksi

  • Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.
  • Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
  • Henkilöllisyys tulee todistaa noudon yhteydessä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Klarna Lasku (14 päivää)


Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna Laskulla.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika aina 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
  • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
  • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Klarna Laskussa ei ole laskutuslisää. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja – maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Laskun maksuehdot »