Mittatilaus maaliskuu

Maaliskuu on hyvää aikaa sisutaa ja tehdä uusia mattohankintoja. Kevät ottaa ensi askeleitaan ja kuun loppupuolella voi ruvata suunnittelemaan myös terassimattojen hankintaa.

Mittatilaustuote on erinomainen valinta siinä vaiheessa, kun maton tulee olla juuri tietyn kokoinen.  Tutuin mittatilaustuote on mittojen mukaan valmistettu käytävämatto tai kokolattiamatto. Mittatilausmatto käy oikeastaan jokaiseen huoneeseen, niin kotona kuin työpaikalla. Kyse on ennemminkin materiaalin valinnasta, kuin mattotyypistä. Materiaali valikoima on laaja, luonnonmateriaaleista sisaleista ja villasta aina likaa hylkivään polypropyleeniin.

Mittatilausmattoja voi käyttää kodin ja toimiston sisätilojen lisäksi terasseilla, parvekkeilla, veneissä ja vaikka matkailuautoissa. Veneisiin ja matkailuautoihin pystymme valmistamaan matot asiakkaalta saatujen mittojen, mallien tai vanhojen mattojen mukaan.

Mittatilaus maaliskuun kunniaksi tarjoamme yli 150€ ostoksesta, joka sisältää mittatilaustuotteen, Matkahuollon kotijaon VELOITUKSETTA kaupan päälle.

Suostuimmat vapaasti mittojen mukaan valmistettavat matot

Suosituimmat mittatilausmatot käytävään: