Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Pyöreä matto

Näytetään tulokset 1–18 / 34

Pyöreä matto tuo vaihtelua ja leikkisyyttä

Pyöreä matto on harvoin huoneen muotoinen, toisin kuin tavalliset neliskanttiset matot. Siinä missä neliskanttisia mattoja hankitaan ryhmittämään ja yhdistämään kokonaisuuksia, voidaan pyöreillä matoilla joko korostaa yksittäisiä kohtia huoneessa tai leikitellä kokonaisuudella. Huonekalut joiden alta tai edestä pyöreä matto löytyy nousevat kodissasi erilaisen huomion kohteeksi.

Pyöreät matot lisäävät suosiota

Pyöreät matot lisäävät jatkuvasti suosiotaan. Yksi myydyimmistä matoista on pyöreä juuttimatto Sommar.  Pyöreissä matoissa on useita eri halkaisijalla olevia kokoja. Yleisimmät halkaisijat ovat 90 tai 120 senttimetriä. Valmiskokojen lisäksi voit pyytää pyöreää mattoa tehtäväksi mittatilausmatoista. Näin pystyt saamaan pyöreän maton juuri sen kokoisena, kuin tarvitset. Mittatilaustuote on hyvä valinta silloin, kun haluat tehdä kodistasi puhtaasti yksilöllisen.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Tuoreimmat tuotearviot
X

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!