Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Hullun halvat matot

Näytetään tulokset 1–18 / 115

Hullun halvat matot, edullisesti ja helposti netistä.

Hullun halvat matot-osastolle olemme kasanneet kaikki halvalla ja hullun halvalla pois myytävät matot. Jokainen tarjoushaukka löytää varmasti omansa tästä osiosta. Outlet osio on seurausta oman maahantuonnin suuresta voluumista. Maripa Oy tuo mattoja tunnettuihin sisustusliikeketjuihin ja desing-sisustusliikkeille. Joitakin eriä pidämme kuitenkin itsellämme ja myymme niitä pois omia kanaviamme pitkin.

Tingimme hinnasta, mutta emme laadusta. Maksaminen käy vaivatta, vaikka osissa.

Hullun halvat matot osion matot ovat yhtä laadukkaita , kuin kaikki muutkin tuomamme matot ja annamme niihin saman tyytyväisyys takuun.  Kannattaa tosin pitää kiirettä, sillä näitä mattoja on yleensä pieni ja hyvin rajattu määrä. Tähän osioon lisätään uusia tuotteita satunnaisesti. Tästä osastosta voikin sanoa, että täältä et koskaan tiedä mitä täältä löydät.

Hullun halvoissa matoissa löydät mattoja melkein kaikista mattokategorioista ja melkein kaikkiin käyttötarkoituksiin. Mattomateriaaliesta löydät niin viskoosi, kuin bukleemattojakin. Hullun halpojen mattojen ansiosta kodin uudistaminen ei ainakaan jää rahasta kiinni. Kerrankin sinulla on mahdollista saada jotain edullisesti.

Hullun halpojen mattojen loppuerät päätyvät yleensä viimeistä viedään osastolle. Viimeistä viedään osastolla myydään malliston viimeiset kappaleet. Sieltä onkin hyvä käydä katsomassa loppumassa ja mallistosta poistumassa olevat tuotteet.

Mikäli haluat vielä tinkiä lisää niin ota yhteys asiakaspalveluun tai chattiin ja tingi. Kaikki mattomme on mahdollista hankkia Klarna erämaksulla, joten ostaminen ja maksaminen on helppoa ja vaivatonta.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Valikoimistamme löytyy ladukkaita nukka-, juutti- ja polypropeenimattoja. Sekä halvat matot, että ne hieman kalliimmatkin samasta paikasta samoilla klikkauksilla.

hullun halvat matot tuoteryhmän kansikuva

Tuoreimmat tuotearviot
X

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!