Hullun halvat matot

Hullun halvat matot, edullisesti ja helposti netistä.

Hullun halvat matot-osastolle olemme kasanneet kaikki halvalla ja hullun halvalla pois myytävät matot. Jokainen tarjoushaukka löytää varmasti omansa tästä osiosta. Outlet osio on seurausta oman maahantuonnin suuresta voluumista. Maripa Oy tuo mattoja tunnettuihin sisustusliikeketjuihin ja desing-sisustusliikkeille. Joitakin eriä pidämme kuitenkin itsellämme ja myymme niitä pois omia kanaviamme pitkin.

Tingimme hinnasta, mutta emme laadusta. Maksaminen käy vaivatta, vaikka osissa.

Hullun halvat matot osion matot ovat yhtä laadukkaita , kuin kaikki muutkin tuomamme matot ja annamme niihin saman tyytyväisyys takuun.  Kannattaa tosin pitää kiirettä, sillä näitä mattoja on yleensä pieni ja hyvin rajattu määrä. Hullun halvat matot osioon lisätään uusia tuotteita tiheään tahtiin. Tästä osastosta voikin sanoa, että täältä et koskaan tiedä mitä täältä löydät. Mikäli haluat vielä tinkiä lisää niin ota yhteys asiakaspalveluun tai chattiin ja tingi. Kaikki mattomme on mahdollista hankkia Klarna erämaksulla, joten ostaminen ja maksaminen on helppoa ja vaivatonta.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Näytetään 1–24 / 164 tuloksesta

 

 

 

 

 

Näytetään 1–24 / 164 tuloksesta