Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Kotimaiset matot

Näytetään tulokset 1–18 / 28

Kotimainen matto lisää kotimaista työtä ja on hyvä valinta.

Kotimainen sopii jokaisen suomalaisen kotiin. Suomessa valmistetut tuotteet mielletään yleensä laadukkaiksi. Sama pätee myös matoissa. Laatu oli yksi kriteeri miksi otimme myös kotimaiset matot omana osionaan mallistoomme. Kotimaisia mattoja-osioon lisättäviin uusiin mattoihin lisätään “Mattoja Suomesta”- kuva, josta kotimaiset matot on helppo tunnistaa myös muissa osioissa.

Ostamalla kotimaisen maton tuet kotimaista työtä

Vastuullisena kotimaisena yrityksenä MATTO.fi halusi ottaa mallistoonsa myös kotimaiset matot. Kotimaisten mattojen myynnillä tuetaan kotimaista työtä ja osaamista. Osa kotimaisista matoistamme tulee paikallisilta mattojen valmistajilta, joille saatamme olla ainut kanava tavoittaa koko Suomi yhdellä kertaa. Näin pystymme edistämään suomalaista laatutyötä suomalaisten mattojen osalta.

Kotimaisista matoista löytyy jo nyt niin käytävä, kuin keskilattiamattoja. Kotimaisissa tuotteissa pääasiallinen valmistusmateriaali on puuvilla. Osassa mattoja käytetään kierrätyspuuvillaa, jolloin maton hankintaa voidaan pitää ekologisena valintana. Osa matoista tehdään tilausmyyntinä, eli maton valmistaja tekee maton tilausta vastaan. Näin ollen mattojen pituuksia on mahdollista halutessasi muokata tarpeidesi mukaan.

Kotimaisen maton valmistajien löytäminen on usein aika hankalaa, joten jos tiedät paikallisen maton valmistajan, voit ottaa yhteyttä meihin. Etsimme jatkuvasti uusia valmistajia ja kotimaisia mattoja. Kysy mahdollisuutta tehdä mattoja tilausta vastaan, mikäli toimitusaikasi ovat viikkoja kuukausien sijaan. Suomalaisen maton valmistajissa on käymässä melkoinen murros. Nykyisistä maton toimittajistamme osa on jäämässä eläkkeelle, joten nyt sinulla maton valmistajana on hyvä hetki hyödyntää valmista asiakaskuntaamme.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti-, kuin kotimaiset matot.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!