Kotimaisia mattoja

Etusivu Mattokauppa Kotimaisia mattoja

Kotimainen matto on hyvä valinta.

Kotimainen sopii jokaisen suomalaisen kotiin. Suomessa valmistetut tuotteet mielletään yleensä laadukkaiksi. Sama pätee myös matoissa. Laatu oli yksi kriteeri miksi otimme myös kotimaiset matot omana osionaan mallistoomme. Kotimaisia mattoja-osioon lisättäviin uusiin mattoihin lisätään “Mattoja Suomesta”- kuva, josta kotimaiset matot on helppo tunnistaa myös muissa osioissa.

Lue lisää

Ostamalla kotimaisen maton tuet kotimaista työtä

Vastuullisena kotimaisena yrityksenä MATTO.fi halusi ottaa mallistoonsa myös kotimaiset matot. Kotimaisten mattojen myynnillä tuetaan kotimaista työtä ja osaamista. Osa kotimaisista matoistamme tulee paikallisilta mattojen valmistajilta, joille saatamme olla ainut kanava tavoittaa koko Suomi yhdellä kertaa. Näin pystymme edistämään suomalaista laatutyötä suomalaisten mattojen osalta.

Kotimaisista matoista löytyy jo nyt niin käytävä, kuin keskilattiamattoja. Kotimaisissa tuotteissa pääasiallinen valmistusmateriaali on puuvilla. Osassa mattoja käytetään kierrätyspuuvillaa, jolloin maton hankintaa voidaan pitää ekologisena valintana.

Paikallisten maton valmistajien löytäminen on usein aika hankalaa, joten jos tiedät paikallisen maton valmistajan, voit ottaa yhteyttä meihin. Etsimme jatkuvasti uusia valmistajia ja tuotteita myös Suomesta.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.