Kotimaiset matot

Showing 1–18 of 30 results

Showing 1–18 of 30 results

Kotimainen matto lisää kotimaista työtä ja on hyvä valinta.

Kotimainen sopii jokaisen suomalaisen kotiin. Suomessa valmistetut tuotteet mielletään yleensä laadukkaiksi. Sama pätee myös matoissa. Laatu oli yksi kriteeri miksi otimme myös kotimaiset matot omana osionaan mallistoomme. Kotimaisia mattoja-osioon lisättäviin uusiin mattoihin lisätään “Mattoja Suomesta”- kuva, josta kotimaiset matot on helppo tunnistaa myös muissa osioissa.

Ostamalla kotimaisen maton tuet kotimaista työtä

Vastuullisena kotimaisena yrityksenä MATTO.fi halusi ottaa mallistoonsa myös kotimaiset matot. Kotimaisten mattojen myynnillä tuetaan kotimaista työtä ja osaamista. Osa kotimaisista matoistamme tulee paikallisilta mattojen valmistajilta, joille saatamme olla ainut kanava tavoittaa koko Suomi yhdellä kertaa. Näin pystymme edistämään suomalaista laatutyötä suomalaisten mattojen osalta.

Kotimaisista matoista löytyy jo nyt niin käytävä, kuin keskilattiamattoja. Kotimaisissa tuotteissa pääasiallinen valmistusmateriaali on puuvilla. Osassa mattoja käytetään kierrätyspuuvillaa, jolloin maton hankintaa voidaan pitää ekologisena valintana.

Paikallisten maton valmistajien löytäminen on usein aika hankalaa, joten jos tiedät paikallisen maton valmistajan, voit ottaa yhteyttä meihin. Etsimme jatkuvasti uusia valmistajia ja tuotteita myös Suomesta.