Etsi
Generic filters
Exact matches only
Etsi
Generic filters
Exact matches only

Nahkamatot / Taljat

Nahkamatot ja taljat ovat yksilöitä, joilla voit korostaa kotisi omaa tyyliä

Luonnonmateriaaleista valmistetut nahkamatot ja taljat  ovat jokainen hieman erilaisia keskenään. Elämä muokkaa nahasta ja taljasta oman näköisensä. Sisustuksessa nämä näyttävät hienoilta ja oikein hoidettuina kestävät pitkään.

Nahkamatto kestää pitkään

Nahkamaton ostaminen kannattaa ajatella pitkällisenä hankintana. Hyvin hoidettu ja pidetty nahkamatto kestää kulutusta ja kävelyä. Nahkamatto on persoonallinen sisustuselementti, jolla saat luotua särmää sisutukseesi. Nahkamatto sopii sisustajalle, joka hakee aitoja elementtejä sisutukseensa.

Taljamatto tekee kodistasi uniikin

Olipa kotisi suuri tai pieni lattialla oleva taljamatto kiinnittää aina huomion. Yksikään taljamatto ei ole samanlainen toisen kanssa.  Taljamattojen hoidossa kannattaa ottaa huomioon maton reunojen säännöllinen hoitamainen.

Myynnissä olevat nahkamatot ja taljat hankitaan vastuullisilta tuottajilta, valvotuista olosuhteista.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin nahkamatot.

Tuoreimmat tuotearviot