Plyysimatot

Showing 1–18 of 88 results

Showing 1–18 of 88 results

Plyysimatto on helppohoitoinen, pölyämättön sekä trendikäs.

Plyysimatot ovat tiheitä ja lyhytnukkaisia, mutta pehmeitä jalalle. Plyysimatot ovat luotu kestämään ja näyttämmään hyvältä. Plyysimatto sopii hyvin niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kuin käytävätiloihin. Valikoimaamme kuuluu useita eri malleja, jotka varmasti soveltuvat moneen makuun ja sisustukseen.

Plyysimatto käy useaan eri tilaan.

Plyysimatot ovat monipuolisia käytettävyydeltään. Plyysimaton voi sijoittaa haluaamaansa kohtaan huoneessa, ottaen huomioon huoneen ja maton mitat. Samaa mattomallia voidaan myydä niin keskilattia kuin käytävä leveyksillä. Lisäksi osaa käytävämatto mallia on mahdollista saada omien mittojen mukaan valmistettuna. Plyysimattojen valmistusmateriaalina käytetään useimmiten Heat-Set Propyleenia, jonka ansiosta matto ei pöllyä samalla tavalla, kuin nukkamatot tai edullisimmat villamatot. Pöllyämätön matto helpottaa kodin puhtaana pitoa.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun ja edullisuus lupauksen kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.