Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Plyysimatot

Näytetään tulokset 1–18 / 67

Plyysimatto on helppohoitoinen, pölyämättön sekä ajaton.

Plyysimatot ovat tiheitä ja lyhytnukkaisia, mutta pehmeitä jalalle. Plyysimatot ovat luotu kestämään ja näyttämmään hyvältä. Plyysimatto sopii hyvin niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kuin käytävätiloihin. Valikoimaamme kuuluu useita eri malleja, jotka varmasti soveltuvat moneen makuun ja sisustukseen. Pöllyämätön plyysimatto on helppohoitoinen kodin piristäjä.

Plyysimatto käy useaan eri tilaan.

Plyysimatot ovat monipuolisia käytettävyydeltään. Plyysimaton voi sijoittaa haluaamaansa kohtaan huoneessa, ottaen huomioon huoneen ja maton mitat. Samaa mattomallia voidaan myydä niin keskilattia kuin käytävä leveyksillä. Lisäksi osaa käytävämatto mallia on mahdollista saada omien mittojen mukaan valmistettuna. Plyysimattojen valmistusmateriaalina käytetään useimmiten Heat-Set Propyleenia, jonka ansiosta matto ei pöllyä samalla tavalla, kuin nukkamatot tai edullisimmat villamatot. Pöllyämätön matto helpottaa kodin puhtaana pitoa.

Plyysiamatot ovat yleensä kuvioituja ja näyttäviä mattoja. Useimmiten plyysimatosta tulee mieleen suuret medaljonki kuvioilla varustetut itämaishenkiset matot. Tällaisista perinteisistä plyysimatoista Royal Tapis on loistava esimerkki. Mattosarja on laadukas ja täynnä perinteisiä kuvioita, kuten medaljonkeja ja lehviä. Molemmat aihepiiriit kumpuavat vanhoista palatseista ja linnoista. Plyysimatot sidotaan tällä tavalla historiaan. Plyysimatoista löytyy myös modernempia kuvioita, kuten Flowers mattosarjassa olevat viivat ja kukkaset. Flowers plyysimatot tuovat uutta väriä ja tyyliä plyysimattoihin. Suosituin Flowers plyysimatto on ollut kynnysmatto kokoinen. Tämä kuvastaa sitä, että ihmiset haluavat tervehtiä iloisesti kotiinsa saapuvia vieraita ja itseään.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun ja edullisuus lupauksen kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin plyysimatot.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!