Puuvillamatot

Puuvillamatto on helppohoitoinen ja kevyt.

Helpon hoidettavuutensa ansiosta puuvillamatot sopivat mainiosti niin oleskelu-, keittiö-, aula- kuin eteistiloihinkin. Pehmeä puuvillamatto imee itseensä ääntä parantaen näin huoneen akustiikkaa ja vähentäen kaikumista. Puuvillamatot ovat vesipestäviä, kodikkaita ja kestäviä. Näillä matolla luot helposti uutta tunnelmaa kotiisi.

Moderni ja perinteikäs

Puuvillamattoja kutsutaan joskus myös räsymatoiksi. Räsymatto nimitys tulee perinteisten puuvillamattojen valmistustavasta. Perinteikkäät räsymatot ovat valmistettu räsyistä kutomalla kangaspuilla. Modernit puuvillamatot kudotaan koneella. Näin ollen kudos on tiiviimpää ja mahdollistaa erilaisten kuvioiden, kuten Cotton Elegance 3 mattojen köynnösten tekemisen. Näin ollen mattoihin on saatu uutta ilmettä uuden tekniikan avulla. Puuvillamatto on aina varma valinta sen valmistustavasta ja -tekniikasta riippumatta.

Paras esimerkki modernin ja perinteisen kohtaamisesta on Maija-puuvillamatto. Tämä perinteisesti valmistettu matto on saanut uutta ilmettä kuvioinnillaan ja raikkailla väreillään.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Näytetään 1–24 / 36 tuloksesta

Näytetään 1–24 / 36 tuloksesta