Puuvillamatot

Etusivu Mattokauppa Puuvillamatot

Puuvillamatto on helppohoitoinen ja kevyt.

Helpon hoidettavuutensa ansiosta se sopii mainiosti niin oleskelu-, keittiö-, aula-, ja eteistiloihin. Pehmeä puuvillamatto imeensä ääntä parantaen näin huoneen akustiikkaa ja vähentämällä kaikumista. Puuvillamatot ovat vesipestäviä, kodikkaita ja kestäviä. Puuvillamatolla luot helposti uutta tunnelmaa kotiisi. Pehmeytensä ansiosta matto tuntuu mukavalta jalkapohjissa.

Lue lisää

Moderni ja perinteikäs

Puuvillamattoja kutsutaan joskus myös räsymatoiksi. Räsymatto nimityst tulee perinteisten puuvillamattojen valmistus tavasta. Perinteikkäät räsymatot ovat valmistettu räsyistä kutomalla kangaspuilla. Modernit puuvillamatot kudotaan koneella. Näin ollen kudos on tiiviimpää ja mahdollistaa erilaisten kuvioiden, kuten Cotton Elegance 3 mattojen köynnösten tekemisen. Näin ollen mattoihin on saatu uutta ilmettä uuden tekniikan avulla. Puuvillamatto on aina varma valinta sen valmistustavasta ja -tekniikasta riippumatta.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.