Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Ruohomatot

Näytetään ainoa tulos

Ruohomatto on suunniteltu helpottamaan elämää ja estämään lian sisälle kulkeutumista.

Ruohomatolla voidaan tarkoittaa perinteistä muovipiikkistä kynnysmattoa tai tekonurmeksi rinnastettavaa mattoa. Molemmissa valmistumateriaalina on käytetty uv-säteilyn kestävää polyesteeniä tai polyeteeniä. Valmistusmateriaalin valinta vaikuttaa maton kovuuteen.

Ruohomatolla voi kattaa suuren pinta-alan ja nauttia ikivihreistä kesäpäivistä.

Ruohomaton tekonurmea voidaan käyttää suurina alueina korvaamaan tavallinen nurmikko. Näin aikaan saatu nurmikko on helppohoitoinen ja melkein huolto vapaa. Tekonurmimatto voidaan asettaa alustalle kuin alustalle. Näin ollen voit hankkia itsellesi kivan tekonurmikon vaikka kerrostalon terassille.  Tekonurmimaton voit hankkia verkkokaupasta omilla mitoillasi helposti, juuri sen kokoisena kuin haluat.

Ruohomatto soveltuun myös julkisiin tiloihin

Kestävä ruohomatto on loistava valinta tiloihin joihin haluat tuoda palan luontoa. Tällaisia voivat olla erilaiset yhteiset tilat, baarien terassit. Ruohomatot kestävät kulutusta ja säiden vaihtelua. Tässä mielessä ruohomatot ovat todella huolettomia, sillä ne eivät vähästä hätkähdät. Tämän vuokis ruohomattoja voi suositella käytettäväksi myös julkisissa tiloissa ja tiloissa joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Kestävään ruohomattoon on helppo pyyhkiä jalkansa

Toinen käyttötarkoitus ruohomatolle on olla kynnysmattona oven edessä. Karheaan mattoon on hyvä pyyhkiä jalkansa ennen sisälle astumista. Näin ollen sisälle tulevan lian määrä vähenee ja siivoamisen tarve pieneneen. Hyvin valitulla kynnysmatolla helpotat elämääsi ja säästät aikaa johonkin mikä sinua itseäsi kiinnostaa.  Muovipiikkisissä ruohomatoissa on yleensä useita eri väri vaihtoehtoja.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin ruohomatot.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!