Ruohomatot

Showing all 1 result

Showing all 1 result

Ruohomatto on suunniteltu helpottamaan elämää ja lian sisälle kulkeutumista.

Ruohomatolla voidaan tarkoittaa perinteistä muovipiikkistä kynnysmattoa tai tekonurmeksi rinnastettavaa mattoa. Molemmissa valmistumateriaalina on käytetty uv-säteilyn kestävää polyesteeniä tai polyeteeniä. Valmistusmateriaalin valinta vaikuttaa maton kovuuteen.

Ruohomatolla voi kattaa suuren pinta-alan ja nauttia ikivihreistä kesäpäivistä.

Ruohomaton tekonurmea voidaan käyttää suurina alueina korvaamaan tavallinen nurmikko. Näin aikaan saatu nurmikko on helppohoitoinen ja melkein huolto vapaa. Tekonurmi voidaan asettaa alustalle kuin alustalle. Näin ollen voit hankkia itsellesi kivan tekonurmikon vaikka kerrostalon terassille.  Tekonurmen voit hankkia omilla mitoillasi, juuri sen kokoisena kuin haluat.

Kestävään ruohomattoon on helppo pyyhkiä jalkansa

Toinen käyttötarkoitus on ruohomatoille on olla kynnysmattona oven edessä. Karheaan mattoon on hyvä pyyhkiä jalkansa ennen sisälle astumista. Näin ollet sisälle tulevan lian määrä vähenee ja siivoamisen tarve pieneneen. Hyvin valitulla kynnysmatolla helpotat elämääsi.  Muovipiikkisissä ruohomatoissa on yleensä useita eri väri vaihtoehtoja.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.