Viimeistä viedään

Etusivu Mattokauppa Viimeistä viedään

Löydä oma mattosi, ennen kuin viimeinenkin viedään!

Viimeistä viedään osastosta löydät mattoja, joita on jäljellä enää yksi kappale. Osastoa päivitetään sitä mukaan, kun tuotteiden määrä putoaa yhteen. Osastoon lisätään myös suoraan yksittäiskappaleita, joten kannattaa käydä katsomassa mitä osastosta löytyy milloinkin.

 

Näe nopeasti loppumassa olevat matot

Lue lisää

Viimeistä viedään-osasto helpottaa myös sinua. Jos olet harkinnut maton ostamista ja näet sen tällä osastolla, niin kannattaa pitää kiirettä. Kuinka kauan voit odottaa päätöksen kanssa. Suurin osa tällä osastolla olevista matoista ovat mallistojen loppueriä, jotka loputtuaan ovat kokonaan loppuneet. Osassa tuotteita loppuminen saattaa olla tilapäistä ja tuotetta voidaan tilata lisää. Kuvittele, miten mukava on kehuskella naapurille ostaneesi tarjousmaton, jota hän ei pysty saamaan 🙂

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

 

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.