Etsi
Generic filters
Exact matches only
Etsi
Generic filters
Exact matches only

Viimeistä viedään

Näytetään tulokset 1–18 / 55

Löydä oma mattosi, ennen kuin viimeinenkin viedään!

Viimeistä viedään osastosta löydät mattoja, joita on jäljellä enää yksi kappale. Osastoa päivitetään sitä mukaan, kun tuotteiden määrä putoaa yhteen. Osastoon lisätään myös suoraan yksittäiskappaleita, joten kannattaa käydä katsomassa mitä osastosta löytyy milloinkin.

Näe nopeasti loppumassa olevat matot

Viimeistä viedään-osasto helpottaa myös sinua. Jos olet harkinnut maton ostamista ja näet sen tällä osastolla, niin kannattaa pitää kiirettä. Kuinka kauan voit odottaa päätöksen kanssa. Suurin osa tällä osastolla olevista matoista ovat mallistojen loppueriä, jotka loputtuaan ovat kokonaan loppuneet. Osassa tuotteita loppuminen saattaa olla tilapäistä ja tuotetta voidaan tilata lisää. Kuvittele, miten mukava on kehuskella naapurille ostaneesi tarjousmaton, jota hän ei pysty saamaan 🙂

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!