Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Valkoiset matot

Valkoinen matto sopii skandinaaviseen sisustustyyliin

Valkoinen matto lisää tilan ja valon tuntua. Valkoisen värin ansiosta pienempikin tila tuntuu suuremmalta, kun valo pääsee vapaasti liikkumaan tilassa ja heijastumaan pinnoilta eteenpäin.  Valkoinen väri on suosittu yksinkertaistetussa skandinaavisessa sisutustyylissä.

Valkoisessa värin sävyllä on väliä

Miettiessä valkoista väriä tai mattoa, saattaa meistä jokaisella olla oma sävy mielessä. Sävyt voidaan kuitenkin valkoisen kohdalla jakaa karkeasti kahteen. Osa meistä ajattelee luonnonvalkoista ja osa puhtaan valkoista, kun puhumme valkoisesta. Nämä kaksi pääsävyä eroaa toisistaan hieman. Luonnon valkoinen taittaa enemmän keltaiseen, kun puhtaan valkoinen on saman värinen kuin tulostuspaperi. Matoissa olemme laittaneet nämä molemmat samaan valkoinen matto ryhmään.

Valkoinen nukkamatto on klassikko

Usein kun ajatellaan valkoisia mattoja tulee mieleen pehmeät ja mukavat nukkamatot. Tosin ajatushan ei ole täysin väärä, sillä onhan valkoinen nukkamatto pehmeä kuin lampaan villa. Vaikka valkoinen matto tuo mukanaan tiettyjä haasteita puhtaana pidon kannalta, on valkoinen aina mahtavan näköinen lattialla. Onneksi modernit nukkamatot ovat helposti puhdistettavia. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Desire-nukkamatto. Lyhyt ja tiivis nukkainen matto on helppo puhdistaa ja maton voi pestä vaikka pesukoneessa. Pesukoneen kilorajojen puitteissa luonnollisesti.

Ei pidä kuitenkaan kavahtaa valkoisen valintaa käytävämaton väriksi. Vaikka väri onkin likaherkkä, monet matot hylkivät onneksi likaa tehokkasti. Lian hylkimisen ansiosta matot eivät ime sisäänsä kaikkia likatahroja joita elämä tarjoaa, vaan likatahrat jäävät maton pinnalle odottamaan puhdistamista. Hyviä vaihtoehtoja valkoisiksi käytävämatoiksi ovat Dawn Foam matot. Dawn Foamista löytyy malliversiot 5787 ja 6826. Molemmista malleista saa teetettyä juuri sen pituiset matot kun kotisi kaipaa. Valintana valkoinen matto voi siis olla myös käytännöllinen, kunhan matto on tehty oikeanlaisesta materiaalista.

Tuoreimmat tuotearviot