Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Polypropeeni matot

Polypropeeni matot ovat käytännöllisiä ja monipuolisia

Polypropeeni matot ovat käytännöllisiä valmistusmateriaalinsa polypropeenin vuoksi. Polypropeeni on yksi mattomaailman käytetyimmistä valmistusmateriaaleista. Polypropeeni matosta voidaan käyttää myös nimitystä polypropyleeni matto. Kyse on täysin samasta materiaalista.

Polypropeeni matoista on moneksi

Polypropeenia käytetään useaan erilaiseen mattoon. Materiaalista voidaan valmistaa kestäviä UV-suojattuja sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettuja terassimattoja tai ihastuttavan pehmeitä ja muhkeita nukkamattoja. Mattojen käyttötarkoituksessa ja suunnittelussa vain taivas on rajana.  Näitä mattoja voi käyttää kaikissa kodin kohteissa. Mattoa valittaessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon maton käyttötarkoitus. Esimerkiksi nukkamattoa ei kannata viedä terassimatoksi saateeseen ja kosteuteen. Terassille kannattaa laittaa vaikka ulkokäyttöön soveltuva African Stardust. African Stardustin saat valmistettua omilla mitoillasi. Joten olipa terassisi suuri tai pieni, niin African Stardust sopii siihen.

Väri ja kuviomaailma polypropeeni matoissa on ääretön. Matto pystytään valmistamaan juuri sellaisilla väreillä ja kuvioilla, kuin maton suunnittelija on sen halunnut.

Polypropeeni matoista löytyvä kokovalikoima on varsin laaja. Valmiskokoja löytyy runsaasti niin käytävälle kuin keskilattialle. Muovista valmistetun maton hyvä puoli on sen helppo muokattuvuus. Kokolattiamatto valikoimistamme lähestulkoon kaikki matot ovat polypropeeni, sisalmattoja lukuun ottamatta. Joten jos valikoimista ei löydy sinulle oikean kokoista mattoa, niin pystymme sen sinulle valmistamaan kokolattiamatto materiaaleista.

Polypropeeni matot ovat myös kestäviä.  Muovi valmistusmateriaalina kestää kulutusta ja käyttöä.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Valikoimista löytyvät niin nukka-,juuttimatot, kuin polypropeeni matot.

Tuoreimmat tuotearviot