Kelim-matot

Etusivu Mattokauppa Kelim-matot

Perinteikäs Kelim-matto

Perinteikkäät, mutta aina ajankohtaiset Kelim-matot valmistetaan samalla tekniikalla kuin vuosituhansia sitten. Sukupolvelta toiselle siirtynyt valmistustapa varmistaa Kelim villamaton pitkän käyttöiän. Kestävyytensä lisäksi Kilim matot ovat näyttäviä ja tuovat sistukseen häivähdyksen itämaisuutta. Kelim villamattoja voidaan kutsua myös afgaani matoiksi. Afgaani matto nimitys tulee maton syntysijoilta.

Lue lisää

Nykyisen Afganistanin, Pakistanin ja Intian alueen muinaiset paimentolaisheimot käyttivät kilim mattoja muun muassa nukkuma-alustoinaan, peittoinaan, tilan jakajina sekä niissä kuljetettiin myös tavaroita siirryttäessä paikasta toiseen. Näiden heimojen perinnöstä me samme nauttia vielä tänäkin päivänä. Kelim-matto valmistetaan tänäkin päivänä lähestulkoon samanalaisella tekniikalla, kuin paimentolaisheimojen aikaan. Paikasta toiseen vaihtuvat paimentolaiset ovat vain vaihtuneet moderneiksi käsityöläisiksi.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Käsityönä valmistettu Kilim matto on jokainen yksilö, omilla mitoillaan ja omalla kuvioinnilla. Maripa Oy toimii Kilim mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin uskallamme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat matot ovat meidän maahantuomia.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.