Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Mustat matot

Musta matto voi olla sekä käytännöllinen, että sisutuksellinen

Musta matto tuo valittuun tilaan omanlaisensa tunnelman. Mustalla värillä voidaan korostaa yksityiskohtia tai tuoda vaihtelua muuten valkoisiin tiloihin. Musta matto piilottaa myös kuraa ja hiekkaa tehokkaasti eteistiloissa tai kodinhoitohuoneessa. Värillä on siis sekä sisutuksellinen, että käytännöllinen puoli. Tiedätään, että ei musta oikeasti ole väri, mutta sellaisena sen voi käsitellä.

Musta väri piilottaa tahrat ja hiekan

Valitessasi eteiseesi mustan maton voit viettää huoletonta elämää. Musta väri immee valon sisäänsä ja tämän vuoksi maton pinnassa olevat pienet elämän jäljet eivät näy yhtä hyvin, kuin esimerkiksi valkoisessa matossa. Värin ansiosta myös maton pinnalla oleva hiekka ei vielä pienissä määrissä näy niin hyvin. Valitsemalla mustan maton, voit halutessasi harventaa imurointia väliä.

Valikoimistamme löytyy useita hyviä mustia vaihtoehtoja käytävälle. Tällaisia ovat esimerkiksi Kaarna tai African Stardust . Molemmista on mahdollista valmistaa juuri tiloihisi sopiva matto tai jos haluat päästä hieman helpolla Kaarnasta löytyy myös valmiskokoja. Valmikokoja on sekä käytävä- että keskilattiamatoista.  Näin saat juuri oikean kokoisen maton oikeaan paikkaan helposti, eikä sinun tarvitse mittailla ylimääräistä.

Musta murtaa valkoisen huoneen ulkoilmeen tyylikkäästi

Mikäli kodistasi löytyy paljon valkoista tilaa ja haluat rikkoa sitä tyylikkäästi, on musta matto hyvä vaihtoehto tähän tehtävään. Nämä toisensa vastakohdat täydentävät toisiaan.  Siinä missä vaihtelua tuova punainen matto saattaisi kirkua liikaa huomiota valkoisessa kylpyhuoneessa, tekee musta väri saman tehtävän huomattavasti hillitymmin.

Voit toki olla sisustyylitäsi samanlainen, kuin Anssi Kela pukeutumisessaan. Tämä suomalaisen musiikin kärkinimi pukeutuu aina mustaan. Tosin mustassakin on sävyeroja, joten siten voit valita hieman kiiltävämmän tai matemman mustan.

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman erivärisiä mattoja. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisen värin.

Tuoreimmat tuotearviot