Villamatot

Etusivu Mattokauppa Villamatot

Villamatto tuo helposti pehmeytensä ansiosta oman tunnelmansa. Villamatot ovat luonnostaan likaa hylkivä ja kestävä. Villamatto voidaan valmistaa perinteikkäästi käsin solmimalla tai koneellisesti kutomalla.

Villamaton laatuun vaikuttavat käytetyn villan laiduntamisolosuhteet, ilmasto, ravinto, maanlaatu, jne. Vallitsevista olo-suhteista riippuen eri alueilla kasvavien lampaiden villa on erilaatuista. Laatuerot villamatoissa ilmenevät esim. langan kiillossa ja karheudessa. Osa villamatoista nukkaa uutena, mutta nukkaantuminen vähenee käytön myötä. Nukkaaminen johtuu valmistusprosessi olleista irto kuiduista, jotka ovat jääneet mattoon kiinni. Irtonukka lähtee pois hyvin imuroimalla.

Lue lisää

Villa välttää likaa

Materiaalina villa on likaa hylkivää kuidussa olevan luonnollisen rasvan ansiosta. Villamatto on kemiallisen rakenteensa ansiosta palo-turvallinen. Sen syttymislämpötila on korkea.

Villa on kiharuutensa ja kuidun rakenteen ansiosta erinomainen eristysmateriaali sekä kylmää, että kuumaa vastaan.Villa on ekologinen kuitu, se voidaan käyttää uudelleen ja se hajoaa luonnossa.

Villamaton puhdistaminen käy joko tuulettamalla tai talviaikaan harjaamalla lumessa. Kovaa piiskaamista ja voimakasta ravistelua kannattaa välttää pinnan ja kudosten rikkoutumisen välttämiseksi.

Villamattomme tulevat mm. Intiasta, Alankomaista ja Belgiasta.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.