Viskoosimatot

Showing 1–18 of 21 results

Showing 1–18 of 21 results

Viskoosimatto on kevyt ja näyttävä matto, jolla on monta käyttökohdetta kotona.

Viskoosimattojen suosio perustuu niiden keveyteen ja näyttäviin perinteisiin kuviohin. Suuremmatkin matot ovat helppo liikutella, sillä viskoosimatot ovat usein vain muutaman millin paksuja. Kuviot muistuttavat perinteisten itämaisten mattojen kuviointia.  Viskoosimattoja käytetään yleensä kodin oleskelutiloissa, mutta sileäpintaista mattoa voi käyttää myös keittiöissä, sekä eteis- ja aulatiloissa.

Viskoosimatto on helppohoitoinen ja ylellinen

Viskoosimatot ovat yleellisiä ja helppohoitoisia mattoja. Matoista löytyy samanlaista hohdetta ja kiiltoa, kuin silkkimatoissa. Valmistusmateriaalina käytetystä viskoosista käytetäänkin nimitystä tekosilkki. Nukka on yleensä hyvin lyhyt, vain noin 1 mm paksuinen. Moderneissa viskoosimatoissa on ohuen ohut hidastepohja, joka auttaa mattoa pysymään paikallaan. Mattojen kanssa suosittelemme kuitenkin harkitsemaan liukuesteen käyttämistä maton alla. Viskoosi on valmistusmateriaalina erittäin kevyt, joten mattoa on helppo liikutella paikasta toiseen.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin viskoosimatot.