Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Puuvilla- ja räsymatot

Puuvilla- ja räsymatot ovat helppohoitoisia ja kevyitä.

Helpon hoidettavuutensa ansiosta puuvilla- ja räsymatot sopivat mainiosti niin oleskelu-, keittiö-, aula- kuin eteistiloihinkin. Pehmeä puuvillamatto imee itseensä ääntä parantaen näin huoneen akustiikkaa ja vähentäen kaikumista. Puuvillamatot ovat vesipestäviä, kodikkaita ja kestäviä. Näillä matolla luot helposti uutta tunnelmaa kotiisi.

Moderni ja perinteikäs räsymatto

Räsymatto nimitys tulee perinteisten puuvillamattojen valmistustavasta. Perinteikkäät räsymatot ovat valmistettu räsyistä kutomalla kangaspuilla. Modernit puuvillamatot kudotaan koneella. Näin ollen kudos on tiiviimpää ja mahdollistaa erilaisten kuvioiden, kuten Zero-mattojen värikkäiden kuvioiden tekemisen. Näin ollen mattoihin on saatu uutta ilmettä uuden tekniikan avulla. Puuvillamatto on aina varma valinta sen valmistustavasta ja -tekniikasta riippumatta.

Paras esimerkki modernin ja perinteisen kohtaamisesta on Maija-puuvillamatto. Tämä perinteisesti valmistettu matto on saanut uutta ilmettä kuvioinnillaan ja raikkailla väreillään. Maija matoista löydät useita käytävämittoja, sekä 140×200 keskilattia koon. Useiden värien ja pituuksien johdosta Maija puuvillamattoa saa jopa 58 eri yhdistelmällä. Puuvillamatto Maija on löytänyt tiensä asiakkaidemme sydämmiin ollen verkkokauppamme myydyimpiä mattoja vuoden ajasta riippumatta.

Puuvillamatto voidaan valmistaa myös kierrätysmateriaaleista. Zero-mattosarjan matot on valmistettu täysin kierrätetystä puuvillasta. Näin puuvilla saadaan uudelleen käytettyä ja kierrätettyä. Toisin kuin useiden vaatteiden, on mattojen käyttöikä matosta riippuen jopa kymmeniä vuosia. Kierrätyspuuvillasta valmistetun maton ostaminen on ekoteko. Maton valmistaminen kierrätyspuuvillasta rasittaa maapalloa huomattavasti vähemmän kuin uudesta puuvillasta valmistettu matto.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät puuvillamatot, nukkamatot ja kaikki muut kotisi matot helposti ja edullisesti.

Tuoreimmat tuotearviot