Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Lasten matot

Näytetään kaikki 12 tulosta

Lasten matot piristävät kotia ja muuttuvat lapsen kasvun myötä

Lasten matot elävät ja muuttuvat lapsen iän ja mieltymysten mukaan. Ensimmäiset matot päättävät vanhemmat, mutta mitä lähemmäksi teini-ikää lapsi varttuu sitä, enemmän hän haluaa itse olla mukana päättämässä huoneensa mattoa. Viimeiset matot teini haluaa varmasti päättää jo itse. Lastenhuoneen maton hankintaa suunnitellessa kannattaa ajatella asia aina tiettyjen ajan jaksojen mukaan. Lapsi kasvaa ja kehittyy, joten maku mattojen ja muiden asioiden suhteen tulee muuttumaan.

Lastenhuoneen matot ovat helppohoitoisia

Mallistostamme löytyvät matot ovat helppohoitoisia. Helppohoitoisuus on tärkeää, sillä lastenhuoneen matto saattaa joutua kovallekin kulutukselle. Polypropyleeni matot kestävät kulutusta ja ovat helppoja puhdistaa myös kotioloissa. Matot eivät siis pienistä sotkuista ja vahingoista säikähdä. Lasten mattomallistomme sisältää hyvin perinteisiä aiheita. Matot ovat varsin leikkisiä ja osaa lasten matoista voi käyttää myös muissa huoneissa.

Näin ollen emme ole rajanneet mattoja täysin ja ainoastaan lasten huoneessa käytettäväksi. Mallistostamme löytyy muun muassa sydän- ja jalkapallomatto joita voi hyvin käyttää vaikka eteisessä tai vaikka vessassa. Monikäyttöisyytensä ansiosta matolla on mahdollista jatkaa sen käyttöikää, vaikka lapsi kasvaa ja mieltymykset muuttuvat. Pidämme lasten mattomallistomme aiheiltaan aika universaalina ja ajattomana. Näin ollen vältämme omalta osaltamme kertakäyttökulttuurin lisäämistä. Esimerkiksi jalkapallokenttä-attomme on suosittu nyt ja todennäköisesti on suosittu vielä parin kymmenen vuoden päästä. Niin kauan kuin löytyy pikkufutaajia, on jalkapallokenttä-matoille kysyntää.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fi:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin lastenhuoneen matot. Verkkokaupastamme saat tilattua myös mittatilausmatto helposti ja nopeasti.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!