Lasten matot

Showing all 4 results

Showing all 4 results

Lasten matot piristävät kotia ja muuttuvat lapsen kasvun myötä

Lasten matot elävät ja muuttuvat lapsen iän ja mieltymysten mukaan. Ensimmäiset matot päättävät vanhemmat, mutta mitä lähemmäksi teini-ikää lapsi varttuu sitä, enemmän hän haluaa itse olla mukana päättämässä huoneensa mattoa. Viimeiset matot teini haluaa varmasti päättää jo itse. Lasten huoneenmaton hankintaa suunnitellessa kannattaa ajatella asia aina tiettyjen ajan jaksojen mukaan. Lapsi kasvaa ja kehittyy, joten maku mattojen ja muiden asioiden suhteen tulee muuttumaan.

Lasten huoneen matot ovat helppohoitoisia

Mallistostamme löytyvät matot ovat helppohoitoisia. Helppohoitoisuus on tärkeää, sillä matto saattaa joutua kovallekin kulutukselle. Polypropyleeni matot kestävät kulutusta ja ovat helppoja puhdistaa myös kotioloissa. Matot eivät siis pienistä sotkuista ja vahingoista säikähdä. Lasten mattomallistomme sisältää hyvin perinteisiä aiheita. Matot ovat varsin leikkisiä ja osaa lasten matoista voi käyttää myös muissa huoneissa. Näin ollen emme ole rajanneet mattoja täysin ja ainoastaan lasten huoneessa käytettäväksi. Mallistostamme löytyy muun muassa sydän- ja jalkapallomatto joita voi hyvin käyttää vaikka eteisessä tai vaikka vessassa.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat osittain malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja. Verkkokaupastamme saat myös mittatilaustuotteet helposti ja edullisesti