Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Nukkamatot

Nukkamatto on pehmeä lämmön lisääjä, joka poistaa kaikuja tehokkaasti kotoasi

Nukkamatot ovat pehmeitä ja tuovat lisää lämmön tuntua koteihin. Nukkamatto tuntuu hyvältä jalan alla ja nukkamatot luovat kodiikkaamman tunnelman niin makuuhuoneisiin, olohuoneisiin kuin takkahuoneisiin. Nukkamatto käy niin perinteiseen, kuin moderniin sisutukseen. Melkein jokaiseen tilaan sopiva nukkamatto on helppo pitää myös puhtaana.

Nukkamatot tulevat useista maista ja monissa väreissä

Nukkmatto valikoimistamme löytyy niin perinteisiä yksivärisiä Susan ja Grand Shag nukkamattoja , kuin monivärisiä Armada Shag mattoja. Suurikokoiset Tiffany ja Bright matoista löytyy poistettavat yksittäiskappaleet ja väri vaihtoehdot näissä matoissa käy kokoajan vähäisemmiksi. Joten jos löysit mieluisen maton jonka haluat, niin tartu tilaisuuteen ennen kuin joku muu ehtii.

Mattojemme valmistusmaita ovat Belgia, Egypti ja Intia.
Materiaaleina on yleisimmin polyesteri, polyakryyli, polyamidi ja polyprppyleeni. Laajassa valikoimassamme nukan pituus vaihtelee 10-60 mm välillä.

Nukkamatto valikoimistamme löytyy paljon hullun halpoja nukkamattoja. Tietyn nukkamaton päätyminen hullun halvat-osastolle on merkki kahdesta asiasta. Ensimmäinen on se, että kyseinen malli on poistumassa valikoimistamme. Joten tietyn koon ja värin loputtua kyseistä mattoa ei saa enempää. Toinen syy miksi hullun halvat-osastollamme on paljon nukkamattoja on niiden kysynnän väheneminen. Suurin osa asiakkaistamme haluaa helppohoitoisempia ja luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja.  Asia on positiivinen sinulle, joka pidät nukkamatoista. Saat laadukkaita ja ihania mattoja entistä edullisemmin.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. Tuotavien mattojen mallistoon kuuluvat nukkamatot, juuttimatot, plyysimatot ja kaikki muut matot ympäri maailman. Mittatilasumtot ovat erikoisosaamistamme. Kauttamme saat erilaiset mittatilausmatot helposti. Mittatilustuotteina löytyy muun muassa Sisal- ja käytävämatot. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin sisal-, juutti, kuin nukkamatot.

Tuoreimmat tuotearviot