Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Eteismatto 100 cm leveys

Eteisen matto metritavarana valmistetaan juuri sinun mittojesi mukaan

Välillä elämässä tulee tilanteita, joissa valmiit ratkaisut eivät vain sovi omiin tarpeisiin. Jos kyse on eteisen matosta, niin silloin kannattaa tilata matto mittojesi mukaan. Metritavarana ostettu mittatilaus eteismatto on juuri sen pituinen, kuin itse haluat. Näin ollen saat eteisestäsi kauniin näköisen oikean kokoisella käytävämatolla.

Kestävät eteisen matot

Eteisen matot on tarkoitettu kestämään kaikkea kuraisista saappaista terävä korkoisiin korkokenkiin. Käytävämattoja käytetään yleisesti aula- ja eteistiloissa. Näissä tiloisssa kuljetaan hyvin usein kengät jalassa, joten helppo puhdistettavuus on yksi oleellinen tekijä maton valintaan näihin tiloihin. Käytävämattomme on helppo pestä ja puhdistaa. Laadukkaat käytävämattomme ovat sileäpintaisia ja tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Suurin osa eteisenmatoistamme on varustettu Foam kumipohjalla. Kumipohjan ansiosta eteisenmatot pysyvät hyvin paikallaan ja maton kestävyys on parempi.

Eteisen matot ja keskilattimatot

Valikoimista löytyy myös suurempia mattoja, aina 160×230 ja 200×285 kokoon saakka. Näitä suurempia mattoja voi käyttää keskilattiamattona myös muissa tiloissa, kuten olohuoneessa tai keittiössä. Verkkokaupasta löytyy jonkin verran valmiilla mitoilla olevia eteisen mattoja. Myymme käytävämattoja myös metritavarana. Jos haluat eteisen maton omilla mitoillasi, se onnistuu ja on helppoa. Valitse haluamasi malli ja syötä pituus laskuriin. Laskuri laskee sinulle maton hinnan valmiiksi. Maton hinta sisältää leikkaamisen ja päiden kanttaamisen. Näin ollen saat maton täysin valmiina käyttöä varten.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille eteisen matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät niin valmiit koot kuin mittatilausmatot helposti. Eteisen matot, käytävänmatot, olohuoneen matot, sekä kaikki muut matot lattiapintaan katsomatta löydät verkkokaupastamme.

Tuoreimmat tuotearviot