Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Mittatilaus

Viihtyisän, toimivan ja mittasuhteiltaan tasapainoisen huonetilan luominen vaatii monen tekijän yhteispeliä. Yksi tärkeä elementti on matto. Huonetilaan mittojen mukaan teetetty matto on sekä kaunis että käytännöllinen. Mallistossamme on monia erilaisia materiaaleja, joista voi suunnitella sopivat matot mittatilaustyönä eteiseen, keittiöön, ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen, takkahuoneeseen ja jopa parvekkeelle. Meiltä saat matot mittatilaustyönä helposti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Mittatilausmatot leikataan 4 metriä leveästä rullasta ja pituutta saa aina 30 metriin saakka. Mattojen pohjaus, leikkaus ja pakkaaminen tapahtuu verstaallamme Salossa.

Mittatilausmattojen toimitusaika on suuremmilla matoilla 2-3 viikkoa ja käytävämatoilla 2-6 arkipäivää.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löydät mittatiusmatot jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Tuoreimmat tuotearviot