Kokolattiamatot

Etusivu Mattokauppa Kokolattiamatot

Kokolattiamatto luo tunnelmaa.

Kokolattiamattoja on totuttu näkemään hotelleissa ja elokuvateattereissa ja muissa julkisissa tiloissa. Syy miksi kokolattiamattoja asennetaan julkisiin tiloihin, on että ne ovat kestäviä ja eristävät ääntä.

Kokolattiamatot käyvät aivan yhtä hyvin myös koteihin. Matto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käy kaikki kuivat tilat, kuten olo- ja makuuhuoneet, sekä esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot.

Kokolattiamaton voit ostaa vaivattomasti omien mittojesi mukaan verkkokaupastamme.

Lue lisää

Kokolattiamaton asennus

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Yleensä leikkaamista tarvitaan viimeistelemään yksityiskohtia, kuten oven karmien kohdalla. Kiinnittäminen käy kätevästi kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta, sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Ohje kokolattiamaton ostoon verkosta

Tuotteen maksimileveys on 400cm. Suoraan rullasta leikattuna (400x matot) 14,59€/m2 ja määrämittaan leikattuna 18,50€/m2

Esimerkiksi 210cmx210cm=4,41m2 x 18,50€/m2=81,59€.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.