Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Kokolattiamatot

Kokolattiamatto luo tunnelmaa ja on helppo asentaa

Kokolattiamattoja on totuttu näkemään hotelleissa ja elokuvateattereissa ja muissa julkisissa tiloissa. Syy miksi kokolattiamattoja asennetaan julkisiin tiloihin, on että ne ovat kestäviä ja eristävät ääntä.

Kokolattiamatot käyvät aivan yhtä hyvin myös koteihin. Matto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käy kaikki kuivat tilat, kuten olo- ja makuuhuoneet, sekä esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot.

Kokolattiamaton voit ostaa vaivattomasti omien mittojesi mukaan verkkokaupastamme. Jos värin ja kuosin valinta tuntuu vaikealta, niin voit tilata meiltä mallipaloja veloituksetta suoraan kotiisi.

Kokolattiamaton asennus

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Yleensä leikkaamista tarvitaan viimeistelemään yksityiskohtia, kuten oven karmien kohdalla. Kiinnittäminen käy kätevästi kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta, sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Ohje kokolattiamaton ostoon verkosta

Koko lattiamaton ostaminen on helppoa. Syötät vain haluamasi mitat laskuriin ja laskuri ilmoittaa sinulle hinnan. Tämän jälkeen lisäät haluamasi kokoisen kokolattiamaton ostoskoriin ja olet valmis. Tällä hetkellä kokolattiamatot joiden lyhyempi sivu on yli 23o senttiä toimitetaan PostNordin kautta etuovellesi. Tämä johtuu Matkahuollon maksipituus rajoituksesta, joka on juurikin tuo sama 230cm. Laskurimme osaa kuitenkin ilmoittaa sinulle oikean toimitustavan, kunhan laitat lyhyemmän sivun maton leveydeksi.

Ostaessasi kokolattiamattoa, joka tulee lattialistojen alle sinun ei tarvitse valita kanttausta matolle. Muissa tapauksissa kanttauksen valinta on suositeltavaa, sillä se estää mattoa lähtemästä purkaantumaan.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin kokolattimatot.

Tuoreimmat tuotearviot