Kokolattiamatot

Showing 1–18 of 64 results

Showing 1–18 of 64 results

Kokolattiamatto luo tunnelmaa ja on helppoasentaa.

Kokolattiamattoja on totuttu näkemään hotelleissa ja elokuvateattereissa ja muissa julkisissa tiloissa. Syy miksi kokolattiamattoja asennetaan julkisiin tiloihin, on että ne ovat kestäviä ja eristävät ääntä.

Kokolattiamatot käyvät aivan yhtä hyvin myös koteihin. Matto on helppohoitoinen ja kestävä. Kokolattiamaton käyttökohteiksi kodeissa käy kaikki kuivat tilat, kuten olo- ja makuuhuoneet, sekä esimerkiksi asuntoautot, veneet tai kotitoimistot.

Kokolattiamaton voit ostaa vaivattomasti omien mittojesi mukaan verkkokaupastamme.

Kokolattiamaton asennus

Nykyaikaisen kokolattiamaton asennus käy vaivattomasti. Lattiapinnan jolle kokolattiamatto asennetaan, tulee olla puhdas ja pölytön. Asennus onnistuu rullaamalla matto auki ja leikkaamalla se huoneen muotoon. Yleensä leikkaamista tarvitaan viimeistelemään yksityiskohtia, kuten oven karmien kohdalla. Kiinnittäminen käy kätevästi kaksipuoleisella mattoteipillä kynnysten kohdalta, sekä joistakin kohtaa reunoilta ja maton keskiosilta.

Ohje kokolattiamaton ostoon verkosta

Tuotteen maksimileveys on 400cm. Suoraan rullasta leikattuna (400x matot) 14,59€/m2 ja määrämittaan leikattuna 18,50€/m2

Esimerkiksi 210cmx210cm=4,41m2 x 18,50€/m2=81,59€.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.