Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Käytävämatot

Käytävämatto on luotu kestämään ja voit ostaa niitä myös omien mittojesi mukaan

Käytävämatto on tarkoitettu kestämään kaikkea kuraisista saappaista terävä korkoisiin korkokenkiin. Käytävämattoja käytetään yleisesti aula- ja eteistiloissa. Näissä tiloisssa kuljetaan hyvin usein kengät jalassa, joten helppo puhdistettavuus on yksi oleellinen tekijä maton valintaan näihin tiloihin. Käytävämattomme on helppo pestä ja puhdistaa. Laadukkaat käytävämattomme ovat sileäpintaisia ja tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Suurin osa eteisenmatoistamme on varustettu Foam kumipohjalla. Kumipohjan ansiosta eteisenmatot pysyvät hyvin paikallaan ja maton kestävyys on parempi. Kumipohjaiset käytävämatot kannattaa levittää aina kuivalle lattialle. Kostealle lattialle laitettu kumipohjainen käytävämatto saattaa estää kosteuden haihtumisen lattialta.

Käytävämatot ja keskilattimatot

Valikoimista löytyy myös suurempia mattoja, aina 160×230 ja 200×285 kokoon saakka. Näitä suurempia mattoja voi käyttää keskilattiamattona myös muissa tiloissa, kuten olohuoneessa tai keittiössä. Verkkokaupasta löytyvät mallit ovat valmiilla mitoilla olevia käytävä mattoja. Myymme käytävämattoja myös metritavarana. Jos haluat eteisenmaton omilla mitoillasi, se onnistuu.  Syötät vain haluamasi maton pituuden laskuriin ja lisäät ostoskoriin. Laskuri laskee hinan pituuden syötettyä, joten tiedät käytävämaton hinnan heti mitan syöttämisen jälkeen. Halusimme tehdä mittatialusmattojen tilaamisesta mahdollisimman helppoa. Mielestämme tämän helpommin, et enää eteisenmattoa voi enää saada. Käytävämatto leveyksistä yleisimmät ovat 80 cm, 100 cm ja 120 cm

Valmiina hyllystä löytyvät käytävämatot lähtevät meiltä noin kahden arkipäivän sisään tilauksesta. Mittatilaus eteismatoissa toimitusaika on 4-7 arkipäivää.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fi:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen edulliset loppuerät. Mattokaupan valikoimista löydät matot jokaiselle lattiapinnalle.

Tuoreimmat tuotearviot