Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Makuuhuoneen matot

Makuuhuoneen matto johdattaa sinut uuteen päivään ja saattelee takaisin lepäämään

Makuuhuoneen matto aina valmiina uuteen päivään kanssasi. Aamulla herätessäsi on matto vastassa ottamaan varpaasi vastaan ja suojaa niitä osumasta kylmälle lattialle.  Tämän vuoksi makuuhuoneen maton olisi hyvä olla pehmeä. Yleisimmin matto on nukkamatto tai pehmeä villamatto. Mattoina käytetään yleensä joko kapeita mattoja sängyn ympärillä tai yhtä suurempaa mattoa sängyn alla.

Makuuhuoneeseen on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja

Makuuhuoneessa käytetään yleensä pehmeitä mattoja. Tämä juurikin sen vuoksi, että aamulla on mukava laskea jalat pehmeälle alustalle. Makuuhuoneen keksipiste on sänky. Makuuhuoneen matot laitetaan yleensä ympäröimään sänkyä. Toinen vaihtoehto on hankkia tarpeeksi suuri matto, joka riittää tulemaan sängyn reunojen ylitse.  Useamman asettelutavan vuoksi myös kokovalikoima on laaja. Mikäli makuuhuoneessa on muutenkin tilaa voi maton sijiottaa muuallekin kuin sängyn ympärille. Muualle kuin sängyn läheisyyten sijoitettu matto avaa taas uusia mahdollisuuksia materiaalien ja maton muotojen suhteen.

Kävisikö kokolattiamatto makuuhuoneeseen?

Makuuhuoneessa ei yleensä kävellä paljoa. Tämä vähäinenkin kävely tehdään joko paljain jaloin tai sukkasillaan. Makuuhuoneen matot eivät joudu kummoisellekaan rasitukselle. Hyvä vaihtoehto makuuhuoneeseen on kokolattiamatto. Kokolattiamatolla saat peitettyä koko makuuhuoneen kerralla. Pehmeä kokolattiamatto tuo huoneeseen ylellisyyden tunnetta ja erilaisen tunnelman kuin irtonaiset matot. Hyvänä esimerkkinä makuuhuoneeseen käyvästä kokolattiamatosta on Memphis. Lyhyellä nukalla varustettu Memphis tuo kaivattua pehmeyttä ja lämpöä makuuhuoneeseen.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Valikoimista löytyvät niin käytävänmatot, makuuhuoneen matot, kuin olohuoneen matotkin.

Tuoreimmat tuotearviot