Etsi
Generic filters
Exact matches only
Etsi
Generic filters
Exact matches only
Etsi
Generic filters
Exact matches only

Juuttimatot

Näytetään kaikki 14 tulosta

Juuttimatot tuovat rustiikkia ja persoonaa sisustukseen

Juuttimaton valinta osaksi kodin sisustusta on fiksu ratkaisu. Juuttimatot tuovat omanlaisensa särmän huonetilaan. Matto luo aidon ja hieman rikotun tunnelman tilaan. Jos haluat helpon keskustelun avaajan ja katseiden kääntäjän kannattaa valita juuttimatto. Juuttimatto viestii vieraalle, että maton omistajalla on rohkeutta poiketa perinteisestä kaavasta. Lisäksi matto viestii omistajansa halusta tehdä kestäviä ja ympäristöystävällisiä ostopäätöksiä.

Juuttimatto pyöreä Sommar

Juuttimaton hankinta on ympäristöystävällinen päätös

Juuttimaton hankittuasi on kotonasi pala luontoa. Juuttimaton raaka-aineena on kasvikuitu, jota saadaan juutti-kasvien sukuun kuuluvista viljellyistä lajeista. Näiden yksivuotisten kasvien kuiduista saadaan aikaiseksi pitkäikäistä ja kestävää juuttia. Voidaan siis sanoa, että juuttimatto kasvaa luonnosta. Juuttimatto on kestävä ja pitkäikäinen matto, joka luo omistajastaan positiivisen mielikuvan.

Juuttimattoja jokaiseen tilaan ja tarpeeseen

Juuttimatto valikoimamme laajenee jatkuvasti. Tällä hetkellä löydät juuttimattoja pienistä kynnysmatoista aina suuriin keskilattiamattoon. Muodoissa voit valita joko pyöreän tai perinteisen nelikulmaisen maton. Paksuudessakin on valinnan varaa. Voit valita joko paksumman Panama maton tai ohuemman Sommarin. Panamoissa voit valita vihreän ja luonnonvärisen maton välistä ja pyöreissä Sommareissa värivalikoimaan kuuluvat luonnonväri, hopea ja harmaa.

Juuttimatto Panaman paksuuden hyviä puolia on se, että se imaisee roskat ja pienet kivet näppärästi sisäänsä ja estää niiden leviämisen ympäri kotia. Sommarista monet asiakkaamme on pitänyt sen keveyden vuoksi. Matto on helppo siirtää syrjään siivoamisen ajaksi ja laittaa takaisi paikalleen, kun siivoaminen on suoritettu.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Valikoimista löytyvät niin nukka-,käytävä-, kuin juuttimatot.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!