Juuttimatot

Etusivu Mattokauppa Juuttimatot

Juuttimatto tuo persoonaa sisustukseen

Juuttimaton valinta osaksi kodin sisustusta on fiksu ratkaisu. Juuttimatot tuovat omanlaisensa särmän huonetilaan. Matto luo aidon ja hieman rikotun tunnelman tilaan. Jos haluat helpon keskustelun avaajan ja katseiden kääntäjän kannattaa valita juuttimatto. Juuttimatto viestii vieraalle, että maton omistajalla on rohkeutta poiketa perinteisestä kaavasta. Lisäksi matto viestii omistajansa halusta tehdä kestäviä ja ympäristöystävällisiä ostopäätöksiä.

Lue lisää

Juuttimaton hankinta on ympäristöystävällinen päätös

Juuttimaton hankittuasi on kotonasi pala luontoa. Juuttimaton raaka-aineena on kasvikuitu, jota saadaan juutti-kasvien sukuun kuuluvista viljellyistä lajeista. Näiden yksivuotisten kasvien kuiduista saadaan aikaiseksi pitkäikäistä ja kestävää juuttia. Voidaan siis sanoa, että juuttimatto kasvaa luonnosta. Juuttimatto on kestävä ja pitkäikäinen matto, joka luo omistajastaan positiivisen mielikuvan.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.
20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.