Juuttimatot

Showing all 6 results

Showing all 6 results

Juuttimatto tuo rustiikkia ja persoonaa sisustukseen

Juuttimaton valinta osaksi kodin sisustusta on fiksu ratkaisu. Juuttimatot tuovat omanlaisensa särmän huonetilaan. Matto luo aidon ja hieman rikotun tunnelman tilaan. Jos haluat helpon keskustelun avaajan ja katseiden kääntäjän kannattaa valita juuttimatto. Juuttimatto viestii vieraalle, että maton omistajalla on rohkeutta poiketa perinteisestä kaavasta. Lisäksi matto viestii omistajansa halusta tehdä kestäviä ja ympäristöystävällisiä ostopäätöksiä.

Juuttimaton hankinta on ympäristöystävällinen päätös

Juuttimaton hankittuasi on kotonasi pala luontoa. Juuttimaton raaka-aineena on kasvikuitu, jota saadaan juutti-kasvien sukuun kuuluvista viljellyistä lajeista. Näiden yksivuotisten kasvien kuiduista saadaan aikaiseksi pitkäikäistä ja kestävää juuttia. Voidaan siis sanoa, että juuttimatto kasvaa luonnosta. Juuttimatto on kestävä ja pitkäikäinen matto, joka luo omistajastaan positiivisen mielikuvan.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.