Isot matot

Showing 1–18 of 219 results

Showing 1–18 of 219 results

Isot matot auttavat silloin kuin täytettävä tila on suuri ja haastava

Isot matot kategoriaan olemme kasanneet kaikki  matot joiden molempien sivujen pituus on vähintään 150cm. Isot matot sisältävät niin plyysi-, Kelim-, terassi- kuin nukkamatotkin.  Osaston tarkoituksena on helpottaa sinua hahmottamaan millaisia mattoja voisit tilaasi laittaa. Vaikka osasto onkin isot matot, niin kannattaa välttää meidän suomalaisten perisyntiä ja ostaa liian pieni matto.  Varmista siis, että ostat lattiallesi tarpeeksi suuren maton. Mikään ei ole harmittavampaa sisutuksessa lattian käyttöä ajatellen, kuin väärän kokoinen matto.

Oikean kokoinen matto oikean kokoiseen tilaan

Matolla saa luotua tunnelmaa ja lattialla oleva matto pehmentää huoneen akustiikkaa. Maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota, että se menee huoneessa olevien huonekalujen alle. Näin lattialla oleva matto sitoo yhteen tilassa olevat huonekalut. Maton valinnasta ja käyttötarkoituksesta on kirjoittanut enemmän sisustussuunnittelijat  Iisa Strand ja Sari Kosonen MTV3:n lifestyle osiossa. Koko jutun voit lukea tästä.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.