Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Isot matot

Isot matot auttavat silloin kuin täytettävä tila on suuri ja haastava

Isot matot kategoriaan olemme kasanneet kaikki  matot joiden molempien sivujen pituus on vähintään 150cm. Isot matot sisältävät niin plyysi-, Kelim-, terassi- kuin nukkamatotkin.  Osaston tarkoituksena on helpottaa sinua hahmottamaan millaisia mattoja voisit tilaasi laittaa. Vaikka osasto onkin isot matot, niin kannattaa välttää meidän suomalaisten perisyntiä ja ostaa liian pieni matto.  Varmista siis, että ostat lattiallesi tarpeeksi suuren maton. Mikään ei ole harmittavampaa sisutuksessa lattian käyttöä ajatellen, kuin väärän kokoinen matto.

Iso matto isoon tilaan

Matolla saa luotua tunnelmaa ja lattialla oleva matto pehmentää huoneen akustiikkaa. Maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota, että se menee huoneessa olevien huonekalujen alle. Näin lattialla oleva matto sitoo yhteen tilassa olevat huonekalut. Ison maton valinnasta ja käyttötarkoituksesta on kirjoittanut enemmän sisustussuunnittelijat  Iisa Strand ja Sari Kosonen MTV3:n lifestyle osiossa. Koko jutun voit lukea tästä.

Suomalaiset ovat siirtyneet entistä isompiin mattoihin. Ison maton suosio on seurausta huonekokojen kasvusta ja siitä, että suomalaiset ovat oppineet ostamaan oikean kokoisia mattoja. Tällä hetkellä suosituimmat koot ovat 160×230 cm ja 200×280 cm, kun aiemmin suosituimmat koot olivat 130×190 cm ja 160×230 cm.

Iso matto kannattaa tilata edullisella kotiin kuljetuksella. Kotiin kuljetuksella tilattuna säästät paljon vaivaa esimerkiksi maton kuljettamisessa. Matot tulevat rullana lyhimmälle sivulle rullattuna.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin isot matot suuriin tiloihin .

Tuoreimmat tuotearviot