Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Keittiön matot

Keittiön matto on mukana arjen haasteissa.

Keittiön matot joutuvat, varsinkin lapsiperheissä, kovaan haasteeseen. Yhtä aikaa maton tulisi olla hyvänäköinen ja käytännöllinen. Hyvännäköinen matto piristää ja tuo iloa ennen arjen ruokahetkiä. Keittiön maton käytännöllisyyttä kaivataan puolestaan kaivataan ruokailutuokion jälkeen. Maton tulisi olla helposti puhdistettavissa ruuan muruista ja roiskeista.

Hankkiessasi keittiön mattoa ruokapöydän alle, kannattaa varmistaa että matto riittävän suuri pöydän alle. Yleisenä ohjeena on, että ruokapöydän kokoon tulisi lisätä 60 senttiä per tuoli. Joten jos tuolit ovat vastakkain, olisi hyvä, että keittiön matto olisi 120 senttiä leveämpi kuin pöytä. Tämän ohjeistuksen avulla saat riittävän kokoisen maton pöytäsi alle ilman että tuolit putoilevat maton reunalta pois.

Keittiön matosta on moneksi.

Keittiön matot eroavat muista matoista sillä, että sellaiseksi soveltuu aika moni matto. Osa pitää mattoa pöydän alla ja osa pitää mattoja kaapistojen edessä. Näin ollen keittiön mattoihin mahtuu useita eri materiaali ja kokovaihtoehtoja. Yhteistä näille matoille kuitenkin on niiden helppohoitoisuus. Mattojen tulee olla likaa hylkiviä ja helposti puhdistettavissa. Näin ollen keittiön matot eivät hätkähdä arjen pikku vahingoista.

Perinteistä tunnelmaa keittiöön saat Maija puuvillamatolla. Maija on ollut suosittu keittiön matto sen värikkyyden ja perinteisten kuvioiden ansiosta. Maijasta löytyy laaja väri- ja kokovalikoima. Maijasta löytyy yhteensä yli 56 eri värivaihtoehtoa. Kaikkia ei välttämättä heti löydy suoraan varastosta, mutta pyrimme täyttämään varastoamme jatkuvasti.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin keittiön matot.

Tuoreimmat tuotearviot