Keittiön matot

Etusivu Mattokauppa Keittiön matot

Keittiön matto on mukana arjen haasteissa.

Keittiön matot joutuvat, varsinkin lapsiperheissä, kovaan haasteeseen. Yhtä aikaa maton tulisi olla hyvänäköinen ja käytännöllinen. Hyvännäköinen matto piristää ja tuo iloa ennen arjen ruokahetkiä. Keittiön maton käytännöllisyyttä kaivataan puolestaan kaivataan ruokailutuokion jälkeen. Maton tulisi olla helposti puhdistettavissa ruuan muruista ja roiskeista.

Lue lisää

Keittiön matosta on moneksi.

Keittiön matot eroavat muista matoista sillä, että sellaiseksi soveltuu aika moni matto. Osa pitää mattoa pöydän alla ja osa pitää mattoja kaapistojen edessä. Näin ollen keittiön mattoihin mahtuu useita eri kokovaihtoehtoja. Yhteistä näille matoille kuitenkin on niiden helppohoitoisuus. Mattojen tulee olla likaa hylkiviä ja helposti puhdistettavissa. Näin ollen ne eivät hätkähdä arjen pikku vahingoista.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.