Keittiön matot

Showing 1–18 of 79 results

Showing 1–18 of 79 results

Keittiön matto on mukana arjen haasteissa.

Keittiön matot joutuvat, varsinkin lapsiperheissä, kovaan haasteeseen. Yhtä aikaa maton tulisi olla hyvänäköinen ja käytännöllinen. Hyvännäköinen matto piristää ja tuo iloa ennen arjen ruokahetkiä. Keittiön maton käytännöllisyyttä kaivataan puolestaan kaivataan ruokailutuokion jälkeen. Maton tulisi olla helposti puhdistettavissa ruuan muruista ja roiskeista.

Keittiön matosta on moneksi.

Keittiön matot eroavat muista matoista sillä, että sellaiseksi soveltuu aika moni matto. Osa pitää mattoa pöydän alla ja osa pitää mattoja kaapistojen edessä. Näin ollen keittiön mattoihin mahtuu useita eri materiaali ja kokovaihtoehtoja. Yhteistä näille matoille kuitenkin on niiden helppohoitoisuus. Mattojen tulee olla likaa hylkiviä ja helposti puhdistettavissa. Näin ollen ne eivät hätkähdä arjen pikku vahingoista.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.