Julkisten tilojen matot

Showing 1–18 of 104 results

Showing 1–18 of 104 results

Julkisten tilojen matot on sunniteltu kestämään normaalia kovempaa kulutusta.

Julkisten tilojen matot ovat ahkeramman kulutuksen kohteena, kuin kotona olevat matot. Julkitilojen mattojen tulee olla ensisijaisesti kestäviä ja hyvin toimivia. Jotta löytäisit tällaiset matot helpommin, olemme kasanneet julkitiloihin sopivat matot omaksi osastoksi.

Julkitilojen matoilla on useita eri käyttökohteita

Julkitilojen matoilla tarkoitamme mattoja jotka sijaitsevat julkisissa tiloissa. Yleismmät tällaiset kohteet ovat erilaiset toimistot ja myymälätila. Olemme tehneet myös useita mattoja kirkkoihin, joissa useimmiten käytetään punaista Sisal Habanna mattoa. Sisal matto on muutenkin hyvä valinta tiloihin joissa kävellään paljon kengät jalassa. Muita käyttökohteita joihin julkisten tilojen mattojamme voidaan käyttää ovat esimerkiksi kabinetit, kokoustilat, kerrostalojen rappukäytävät ja aulat.

Suunnitellessasi julkisten tilojen mattojen hankintaa kannattaa varmistua maton soveltuvuudesta käyttökohteeseen. Soveltuvuutta saattavat rajoittaa esimerkiksi paloturvallisuusmääräykset. Kohteita joita paloturvallisuusmääräykset saattavat rajoittaa ovat esimerkiksi ravintolat ja hotellit. Suurin osa matoistamme täyttävät nämä määräykset. Mikäli epäilet maton soveltuvuutta käyttökohteeseesi kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä.

Halutessasi erikoismuotoisen julkisten tilojen maton tai sinulla heräisi muuten vain kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia verkkokauppa@matto.fi tai kysyä asiaa chatissä. Olemme aina valmiit olemaan avuksi. Tarjoamme matoistamme mielellämme mallipaloja, jotta voit tutustua mattoon kaikessa rauhassa. Matoista on mahdollista saada mallipalakuori, johon saat mallipalan enintää neljästä matosta. Mallipalakuoren hinta on 10€, mutta kuoren hinta hyvitetään takaisin oston yhteydessä.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. Voit ostaa julkisten tilojen matot verkkokaupastamme, mutta voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme tilaukset@maripa.fi. Olemme toimittaneet mattoja mm. kirkkoihin, toimistoihin ja yleisiin kokoustiloihin. Autamme mielellämme kaikkiin  mattoihin liittyvissä asioissa.