Julkisten tilojen matot

Julkisten tilojen matot on sunniteltu kestämään normaalia kovempaa kulutusta.

Julkisten tilojen matot ovat ahkeramman kulutuksen kohteena, kuin kotona olevat matot. Julkitilojen mattojen tulee olla ensisijaisesti kestäviä ja hyvin toimivia. Jotta löytäisit tällaiset matot helpommin, olemme kasanneet julkitiloihin sopivat matot omaksi osastoksi.

Julkitilojen matoilla on useita eri käyttökohteita

Julkitilojen matoilla tarkoitamme mattoja jotka sijaitsevat julkisissa tiloissa. Yleismmät tällaiset kohteet ovat erilaiset toimistot ja myymälätila. Olemme tehneet myös useita mattoja kirkkoihin, joissa useimmiten käytetään punaista Sisal Habanna mattoa. Sisal matto on muutenkin hyvä valinta tiloihin joissa kävellään paljon kengät jalassa. Muita käyttökohteita joihin julkisten tilojen mattojamme voidaan käyttää ovat esimerkiksi kabinetit, kokoustilat, kerrostalojen rappukäytävät ja aulat.

Halutessasi erikoismuotoisen maton tai sinulla heräisi muuten vain kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia verkkokauppa@matto.fi tai kysyä asiaa chatissä. Olemme aina valmiit olemaan avuksi.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Näytetään 1–18 / 98 tuloksesta


Widget not in any sidebars

Näytetään 1–18 / 98 tuloksesta