Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Kuramatot

Pysäytä kura ja hiekan tuleminen jo heti kynnykselle.

Kuramatot estävät lian ja kosteuden siirtymisen ulkoa sisätiloihin. Kuramatot soveltuvat loistavasti sekä oven sisä- että ulkopuolelle.

Hyvä kuramatto pelastaa eteisen lialta!

Valikoimastamme löytyy kuramattoja hyvin kosteutta pidättävinä ja nukkapintaisina että pinnaltaan rouheampina ja hiekkaa irrottavina.

Usein kuramattoja voi kaventaa ja muotoilla esim. ovisyvennykseen sopivaksi joko saksilla tai mattopuukolla leikkaamalla. Kuramatto valikoimamme matoista löytyy eri kokoisia ja paksuisia mattoja jokaisen tarpeeseen, tarvittaessa matoista voi tilata mallipalan, jos esim. ovet ovat matalalla tai haluat varmistaa, että sävy sopii kodin muuhun sisustukseen ja värimaailmaan.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin nahkamatot.

Tuoreimmat tuotearviot