Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Olohuoneen matot

Olohuoneen matto on kodin keskipiste, jonka avulla luot yhtenäisiä kokonaisuuksia

Olohuoneen matot ovat kodin keskipisteitä. Olohuone on kodin sydän, jossa vietämme suurimman osan ajasta kotona olo ajasta, kun olemme valveilla. Matto olohuoneeseen kannattaa valita sopivaksi suhteessa käytettävissä olevaan lattiapinta-alaan. Liian pieni matto ei näytä hyvältä ja puolestaan liian suuri matto hankaloittaa huonekalujen asettelua.

Olohuoneen matto vai keskilattiamatto?

Olohuoneen mattoa voidaan kutsua myös keskilattiamatoksi. Keskilattiamato termillä viitataan yleisesti isokokoiseen mattoon, joka on keskellä lattiaa. Näin ollen matto voi olla vaikka makuuhuoneen matto tai keittiö matto. Käyttötarkoitus on aika lähelle sama. Tosin pieniä vivahde eroja kuitenkin on. Keittiön mattona pitkänukkainen nukkamatto ei välttämättä ole kauhean käytännöllinen, kun taas sama matto menee mainiosti olo- tai makuuhuoneen mattona. Joskus on ihan hyvä hankkia käytävämatto ja olohuoneen matto samasta sarjasta, jolloin sisustuksen linja on yhtenäinen.

Olohuoneen matto on puhtaasti makukysymys

Olohuoneen matto on puhtaasti makukysymys. Joku haluaa rustiikkisen juuttimaton, kun toinen haluaa upottaa varpaansa ihanan pehmeään nukkamattoon. Olohuoneen maton valinnassa kannattaa seurata puhtaasti sydäntään ja mennä sen mukaan. Voidaan siis todeta, että olohuoneen matot kuvastavat omistajaansa melkein enemmän kuin muut olohuoneen huonekalut. Maton valintaan on useita eri materiaali vaihtoehtoja, esimerkiksi villa, sisal, juutti, polypropyleeni tai puuvilla. Silmää miellyttävä ja oikeasta materiaalista ja oikean kokoinen matto on täydellinen olohuoneen matto.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin olohuoneen mattojakin

Tuoreimmat tuotearviot