Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Terassimatot

Terassimatto piristää terassin ja parvekkeen

Terassimatolla luot uutta ilmettä terassille ja parvekkeelle.  Terassimatolla voit tuoda terassille käytännöllisyyttä, pehmeyttä tai kauneutta, riippuen siitä mitä itse tavoittelet.  Maton tulee olla kuitenkin sään kestävä. Niinpä valikoimistamme löytyy terassimattoja useaan eri lähtöön. Valikoimistamme löytyy niin perinteinen nappulapohjainen Manchester, kuin seitsemän vuoden takuulla oleva Nature. Mikä parasta saat terassimatot juuri haluamillasi mitoilla, joten ne sopivat varmasit parvekkeellesi tai terassillesi.

Parvekematto on osa kesän nautintoa

Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kaunis kesäpäivä, kuin aamukahvit omalla terassilla tai parvekkeella, jossa on auringon lämmittämä terassimatto varpaiden alla. Kauniina kesäpäivinä on mukava laajentaa omaa asuinpiiriään terassille ja tämä matto on mainio apuri tähän. Terassimaton ansiosta pystyt myös jatkamaan kesäkauttasi pitempään.
Perinteisen ruohon vihreän maton lisäksi voi valita Manchester valkoimistamme joko viileän sinisen tai hillityn harmaan värin. Valikoimissa on kaikkiaan viittä eri väriä. Koon voit valita valmiiksi leikatuista malleista tai voit itse valita minkä kokoisen maton haluat. Maton enimmäis leveys on kaksi metriä.  Nappulapohjaisella terassimatolla suojaat myös terassin pintaa iskuilta ja kolhuilta. Voidaankin sanoa, että terassimaton avulla pidennät terassisi käyttöikää. Manchester terassimattomme ovat myös homesuojattuja, joten kurjimmatkaan kesäkelit eivät mattojamme hätkäytä.
Terassimatot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Nykyisin valikoimistamme löytyy laaja valikoima niin sanottuja indoor/outdoor- mattoja. Näitä mattoja voi käyttää niin ulkona, kuin sisällä. Matoissa on uv-suojaus, joten aurinko ei pääse vaalentamaan mattoja. Mallisto kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Poikkea siis katsomaan aika-ajoin mitä uutta olemme tuoneet tälle osastolle.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat kuumimpia uutuuksia ja mallistojen edullisia loppueriä.Valikoimista löytyvät niin nukka-, juuttimatot, kuin terassimatot.
Tuoreimmat tuotearviot