Terassimatot

Etusivu Mattokauppa Terassimatot

Terassimatto piristää terassin ja parvekkeen

Terassimatto luo uutta ilmettä terassille ja parvekkeelle. Perinteisen ruohon vihreän maton lisäksi voi valita valkoimistamme joko viileän sinisen tai hillityn harmaan värin. Valikoimissa on kaikkiaan viittä eri väriä. Koon voit valita valmiiksi leikatuista malleista tai voit itse valita minkä kokoisen maton haluat. Maton enimmäis leveys on kaksi metriä.  Nappulapohjaisella terassimatolla suojaat myös terassin pintaa iskuilta ja kolhuilta. Voidaankin sanoa, että terassimaton avulla pidennät terassisi käyttöikää. Terassimattomme ovat myös homesuojattuja, joten kurjimmatkaan kesäkelit eivät mattojamme hätkäytä.
 Lue lisää

Terassimatto on osa kesä nautintoa

Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kaunis kesäpäivä, kuin aamukahvit omalla terassilla tai parvekkeella, jossa on auringon lämmittämä terassimatto varpaiden alla. Kauniina kesäpäivinä on mukava laajentaa omaa asuinpiiriään terassille ja tämä matto on mainio apuri tähän. Terassimaton ansiosta pystyt myös jatkamaan kesäkauttasi pitempään.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.
20% Alennus
10% Alennus
Ei aivan voittoa!
50% Alennus
Juuri ohitse!
5% Alennus
15% Alennus
20% Alennus
Maksuton City 133x190 5880/P06E!
Ei voittoa
25% Alennus
10% Alennus
Kokeile onneasi voittaa palkinto!
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja pyöräytä pyörää. Tämä on mahdollisuutesi voittaa huikeita alennuksia!
Talon säännöt:
  • Yksi peli per käyttäjä
  • Huijarit hylätään.
  • Voiton osuessa kohdilleen, saat palkintokoodin sähköpostiisi.