Terassimatot

Terassimatto piristää terassin ja parvekkeen

Terassimatto luo uutta ilmettä terassille ja parvekkeelle. Perinteisen ruohon vihreän maton lisäksi voi valita valkoimistamme joko viileän sinisen tai hillityn harmaan värin. Valikoimissa on kaikkiaan viittä eri väriä. Koon voit valita valmiiksi leikatuista malleista tai voit itse valita minkä kokoisen maton haluat. Maton enimmäis leveys on kaksi metriä.  Nappulapohjaisella terassimatolla suojaat myös terassin pintaa iskuilta ja kolhuilta. Voidaankin sanoa, että terassimaton avulla pidennät terassisi käyttöikää. Terassimattomme ovat myös homesuojattuja, joten kurjimmatkaan kesäkelit eivät mattojamme hätkäytä.

Terassimatto on osa kesä nautintoa

Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kaunis kesäpäivä, kuin aamukahvit omalla terassilla tai parvekkeella, jossa on auringon lämmittämä terassimatto varpaiden alla. Kauniina kesäpäivinä on mukava laajentaa omaa asuinpiiriään terassille ja tämä matto on mainio apuri tähän. Terassimaton ansiosta pystyt myös jatkamaan kesäkauttasi pitempään.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Näytetään 1–24 / 40 tuloksesta

Toimitamme terassimatot haluamillasi . Erikoismittaisissa terassimatoissa ota yhteyttä asikaspalveluumme, joko sähköpostilla verkkokauppa@matto.fi tai puhelimella 044-7889990.

Näytetään 1–24 / 40 tuloksesta