Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aidot itämaiset matot

Kun kotisi kaipaa hieman itämaista tunnelmaa ja jotain todella uniikkia, on aito itämainen matto kotisi valinta

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kotiisi jotain todella uniikkia ja harvinaista. Hankimme uuden erän aitoja käsinsolmittuja mattoja myyntiin. Olemme kymmenien vuosien ajan välittäneet aitoja mattoja sadoille asiakkaille. Tämä on kuitenkin ensimmäinen erä, joka saapuu MATTO.fi verkkokauppaan. Haluamme tarjota sinulle vain kaikista tuoreimmat ja uusimmat matot maailmalta. Käsinsolmittu itämainen matto on jokainen oma yksilönsä. Jokaisella matolla on oma mittansa, kuviointinsa ja tunnelmansa. Nämä nyt myynnissä olevat käsinsolmitut matot tulevat yhdestä perinteikkäimmästä mattojen valmistumaasta Iranista. Kuviot ovat periytyneet sukupolvelta toiselle jo kymmenien sukupolvien ajan. Värikkäät ja runsaat kuviot ovat oleellinen osa itämaisten mattojen mystisyydessä.

Käsinsolmittu matto kestää oikein hoidettuna sukupolvelta toiselle

Aidot itämaiset matot solmitaan käsin ja valmistetaan luonnonmateriaaleista villasta ja silkistä. Luonnonmateriaalien ja laadukkaan käsityön ansiosta matto kestää useita vuosia. Kestävyytensä ansiosta aitoja mattoja voidaan käyttää julkisissa tiloissa kuten toimistoissa ja yleisissä asiakastiloissa. Näillä matoilla pystyt tuomaan persoonallisuutta niin kotiin, kuin yrityksesi tiloihin. Villasta ja silkistä käsin valmistetun maton hyviä puolia on, että se hylkii likaa. Käsinsolmitun maton hankinta kannattaa nähdä pitkän ajan investointina, sillä hyvin pidetyn ja hoidetun maton arvo säilyy useita vuosia. Joissakin tapauksissa matto on kestänyt sukupolvelta toiselle. Aidoille matoille suosittelemme ammattimaisen puhdistuspalvelun käyttöä aina tarpeen mukaan. Näin matto ei vahingoitu puhdistusten yhteydessä. Jokaisen käsinsolmitun maton mukana saat aitoustodistuksen, jolla voit osoittaa maton alkuperän ja todistaa maton aitouden.

Aidot käsinsolmitut itämaiset matot pähkinänkuoressa:

• Jokainen matto on yksilö. Yksilöllinen koko ja vivahteet kuvioinnissa tekevät matosta uniikin.
• Aitoustodistus jokaisesta matosta. Näin voit olla varma, että olet saanut sen yksilön, jonka olet halunnut.
• Aitoa sukupolvelta toiselta periytynyttä käsityötä.
• Runsaat ja värikkäät kuviot.
• Valmistettu villasta ja silkistä.
• Likaa hylkivä ja useiden vuosien käyttöikä.

Olemme itse käsin valinneet mielestämme parhaat ja kauneimmat matot juuri sinua varten. Jokainen itämainen käsinsolmittu matto on yksilö, jota ei kannata laskea karkuun.

Tuoreimmat tuotearviot