Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sisalmatot

Sisalmatto on kestävä ja luonnonmukainen valinta

Sisalmatot ovat luonnonmateriaalista valmistettuja ja kovaa kulutusta kestäviä jokakodin tuotteita. Mattoa käytetään yleensä kodin auloissa, eteisissä sekä julkisten tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa. Uutena ilmiönä mattoja on alettu käyttämään myös sängynalusmattona. Sisalmatto on luonnollisilta ominaisuuksiltaan antistaattista, joten matto ei ime itseensä pölyä. Suomen laajimmasta valikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, joka etsit käytännöllistä pitkäikäistä mattoa kotiisi.

Helpota ostopäätöstäsi ja tilaa mallipalat Sisalmatoista kätevästi kotiisi suoraan maahantuojalta. Mallipalan avulla saat aidomman vaikutelman siitä, kuinka matto ja sen sävy sopivat sisustukseesi.

Lue lisää

Hanki sisalmatot mittojen mukaan helposti suoraan verkkokaupasta

Syötä haluamasi koko laskuriin ja valitse haluamasi kanttausvaihtoehto. Kanttausvaihtoehtoina ovat lanka- tai nauhakanttaus. Molemmat ovat yhtä hyviä ja kestäviä. Nauhakanttauksella saat tuotua mattoon lisää näyttävyyttä ja arvokkuutta. Me hoidamme loput ja halutessasi saat matot myös kotiin kannettuna.

Hoito-ohjeet sisal-matoille:

Sisal on kasvikuitu. Kuitu valmistetaan Agave kasvien sukuun kuuluvan Sisalagaave-kasvin lehdistä.

Sisalmaton peruspuhdistukseksi suositellaan säännöllistä imurointia imurin harjasuulakkeella.

Paikalliset tahrat voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä (esim vaalea frotee pyyhe), tarvittaessa voi käyttää puhdistamiseen myös mietoa saippuaa ( sappisaippua, Marseill- saippua tai “fairy” vaahto).  Myös erilaiset tekstiilipuhdistus aineet soveltuvat puhdistamiseen, varmista tuoteen soveltuvuus valmistajan ohjeesta.

Puhdista tahrat aina tahraan päin, jotta lika ei pääse leviämään enempää. Vältä kovaa hankaamista.

Kuivuneet tahrat voi puhdistaa myös varovasti esim. veitsen kärjellä raaputtaen tms.

Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan.

Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Verkkokaupasta löydät helposti mittatilaustuotteet, kuten sisalmatot.

Tuoreimmat tuotearviot