Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Kylpyhuonematot

Kylpyhuonematot suojaavat varpaasi kylmältä kaakelilattialta ja tuovat pehmeyttä elämääsi

Kylpyhuoneen matto on suunniteltu tuomaan elämäämme pientä pehmennystä ja lämpöä. Mikään ei ole ikävämpää kuin kylmä kaakelilattia jalkojen alla, varsinkin aamuisin. Tätä kurjuutta vastaan kylpyhuoneen matto on hyvä kumppani. Kylpyhuoneenmatto asennetaan usein vain niille kohdille kylpy- ja pesuhuoneissa joissa seisotaan tai kävellään.

Tarjoamme vain pehmeitä kylpyhuonemattoja, sillä mielestämme kylpyhuoneessa kaivataan enemmän mukavuutta, kuin käytännöllisyyttä

Valikoimistamme tulee löytymään vain pehmeitä kylpyhuoneenmattoja. Olemme erikoistuneet pehmeisiin mattoihin, koska haluamme tarjota pehmeyttä ja ylellisyyttä tilaan, joka muuten on viimeisen päälle suunniteltu teknisesti toimivaksi. Näin saat teknisen toimivuuden ja ylellisyyden kohtaamaan kodissasi helposti ja vaivattomasti.

Toimintamme vahvana kantajana on ollut yksilöllisyys. Jokainen koti ja kylpyhuone on omanlaisensa, joten haluamme tuoda muokattavuutta myös kylpyhuonemattoihin. Mikäli etsit muokattavuutta kylpyhuoneenmatossa kannattaa tutustua Ocean kylpyhuoneenmattoihin. Mattoa on mahdollista saada valmiilla leveydellä tai täysin omilla mitoilla. Maton hyviä puolia ovat keveys ja pehmeys. Maton pohjasta löytyy lisäksi kumipohja. Kumipohjan ansiosta kylpyhuoneenmatto Ocean pysyy hyvin paikallaan myös kaakelilattialla. Mattosarjasta löytyy monia värivaihtoehtoja. Voit siis valita värin joka sopii kylpyhuoneesi tunnelmaan ja sisustukseen.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin kylpyhuonematot.

Tuoreimmat tuotearviot