Kylpyhuonematot

Showing all 10 results

Showing all 10 results

Kylpyhuonematot suojaavat varpaasi kylmältä kaakelilattialta ja tuovat pehmeyttä elämääsi

Kylpyhuoneen matot on suunniteltu tuomaan elämäämme pientä pehmennystä ja lämpöä. Mikään ei ole ikävämpää kuin kylmä kaakelilattia jalkojen alla, varsinkin aamuisin. Tätä kurjuutta vastaan kylpyhuoneenmatto on hyvä kumppani. Kylpyhuoneenmatto asennetaan usein vain niille kohdille kylpy- ja pesuhuoneissa joissa seisotaan.

Tarjoamme vain pehmeitä kylpyhuonemattoja, sillä mielestämme kylpyhuoneessa kaivataan enemmän mukavuutta, kuin käytännöllisyyttä

Valikoimistamme tulee löytymään vain pehmeitä kylpyhuoneenmattoja. Olemme erikoistuneet pehmeisiin mattoihin, koska haluamme tarjota pehmeyttä ja ylellisyyttä tilaan, joka muuten on viimeisen päälle suunniteltu teknisesti toimivaksi. Näin saat teknisen toimivuuden ja ylellisyyden kohtaamaan kodissasi helposti ja vaivattomasti. Pienille kylpyhuoneen matoille on mahdollista valita toimitustavaksi Postin SmartPost automaatit.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja. Tarjoamme myös uutuudet maailmalta ensimmäisenä.