Search
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Etsi hinnan mukaan
Etsi värin mukaan
Etsi koon mukaan
Etsi matto-osastosta

Mittatilaus käytävämatot

Näytetään tulokset 1–18 / 123

Käytävämatto metritavarana valmistetaan juuri sinun mittojesi mukaan

Välillä elämässä tulee tilanteita, joissa valmiit ratkaisut eivät vain sovi omiin tarpeisiin. Jos kyse on käytävämatosta, niin silloin kannattaa ottaa käytävätavaraa metritavarana. Metritavarana ostettu mittatilaus käytävämatto on juuri sen pituinen, kuin itse haluat. Näin ollen saat eteisestäsi kauniin näköisen oikean kokoisella käytävämatolla.

Kestävät käytävämatot

Käytävämatot on tarkoitettu kestämään kaikkea kuraisista saappaista terävä korkoisiin korkokenkiin. Käytävämattoja käytetään yleisesti aula- ja eteistiloissa. Näissä tiloisssa kuljetaan hyvin usein kengät jalassa, joten helppo puhdistettavuus on yksi oleellinen tekijä maton valintaan näihin tiloihin. Käytävämattomme on helppo pestä ja puhdistaa. Laadukkaat käytävämattomme ovat sileäpintaisia ja tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Suurin osa eteisenmatoistamme on varustettu Foam kumipohjalla. Kumipohjan ansiosta eteisenmatot pysyvät hyvin paikallaan ja maton kestävyys on parempi.

Käytävämatot ja keskilattimatot

Valikoimista löytyy myös suurempia mattoja, aina 160×230 ja 200×285 kokoon saakka. Näitä suurempia mattoja voi käyttää keskilattiamattona myös muissa tiloissa, kuten olohuoneessa tai keittiössä. Verkkokaupasta löytyvät mallit ovat valmiilla mitoilla olevia käytävä mattoja. Myymme käytävämattoja myös metritavarana. Jos haluat eteisenmaton omilla mitoillasi, se onnistuu helposti. Syötät vain laskuriin haluamasi maton pituuden ja laskuri laskee maton hinnan. Tämän jälkeen lisäät maton ostoskoriin ja saat mattosi haluamallasi pituudella, halutessasi vaikka kotiin toimitettuna. Mittattilausmattojen toimitusaika on keskimäärin kahdesta kolmeen viikkoon. Mittatilaus käytävämatot toimitetaan usein kuitenkin hieman nopeammin.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, josta löydät kuumimmat uutuudet ja mallistojen loppuerät. Mattokaupan valikoimista löytyvät niin nukka-, juutti, kuin mittatilaus käytävämatot.

Tuoreimmat tuotearviot

Liity MATTO.fi uutisrinkiin!

Liity tänään ja saat tiedon ensimmäisenä uusista tapahtumistamme!