Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aito itämainen käsinsolmittu

Enjelas 199×77

545,00 

Vain 1 varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Tuotetunnus / SKU: 60246/24153 Osasto:
MPN: 60246/24153
Brändi:Maripa Oy

Kuvaus

Kun kotisi kaipaa hieman itämaista tunnelmaa ja jotain todella uniikkia, on aito käsinsolmittu itämainen matto kotisi valinta.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kotiisi jotain todella uniikkia ja harvinaista. Hankimme uuden erän aitoja käsinsolmittuja mattoja myyntiin. Olemme kymmenien vuosien ajan välittäneet aitoja mattoja sadoille asiakkaille. Tämä on kuitenkin ensimmäinen erä, joka saapuu MATTO.fi verkkokauppaan. Haluamme tarjota sinulle vain kaikista tuoreimmat ja uusimmat matot maailmalta. Jokainen käsinsolmittu itämainen matto on oma yksilönsä. Jokaisella matolla on oma mittansa, kuviointinsa ja tunnelmansa. Nämä nyt myynnissä olevat käsinsolmitut matot tulevat yhdestä perinteikkäimmistä mattojen valmistusmaasta, Iranista. Kuviot ovat periytyneet sukupolvelta toiselle jo kymmenien sukupolvien ajan. Värikkäät ja runsaat kuviot ovat oleellinen osa itämaisten mattojen mystisyydessä.

Käsinsolmittu matto kestää oikein hoidettuna sukupolvelta toiselle

Käsinsolmitut matot valmistetaan luonnonmateriaaleista villasta ja silkistä. Luonnonmateriaalien ja laadukkaan käsityön ansiosta matto kestää useita vuosia. Kestävyytensä ansiosta aitoja mattoja voidaan käyttää julkisissa tiloissa kuten toimistoissa ja yleisissä asiakastiloissa. Näillä matoilla pystyt tuomaan persoonallisuutta niin kotiin kuin yrityksesi tiloihin. Villasta ja silkistä käsin valmistetun maton hyviä puolia on, että se hylkii likaa. Käsinsolmitun maton hankinta kannattaa nähdä pitkän ajan investointina, sillä hyvin pidetyn ja hoidetun maton arvo säilyy useita vuosia. Joissakin tapauksissa matto on kestänyt sukupolvelta toiselle. Aidoille matoille suosittelemme ammattimaisen puhdistuspalvelun käyttöä aina tarpeen mukaan. Näin matto ei vahingoitu puhdistusten yhteydessä. Jokaisen käsinsolmitun maton mukana saat aitoustodistuksen, jolla voit osoittaa maton alkuperän ja todistaa maton aitouden.

Aidot käsinsolmitut itämaiset matot pähkinänkuoressa:

• Jokainen matto on yksilö. Yksilöllinen koko ja vivahteet kuvioinnissa tekevät matosta uniikin.
• Aitoustodistus jokaisesta matosta. Näin voit olla varma, että olet saanut sen yksilön, jonka olet halunnut.
• Aitoa sukupolvelta toiselle periytynyttä käsityötä.
• Runsaat ja värikkäät kuviot.
• Valmistettu villasta ja silkistä.
• Likaa hylkivä ja useiden vuosien käyttöikä.

Olemme itse käsin valinneet mielestämme parhaat ja kauneimmat matot juuri sinua varten. Jokainen itämainen käsinsolmittu matto on yksilö, jota ei kannata laskea karkuun.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja