Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Horredsmattan

Ruotsalaista käsityötä ja perinteitä

Jokaisen Horreds-maton taustalla piilee oma tarinansa. Horredsmatot ovat ansainneet maineensa korkealaatuisista ja kauniista matoistaan, joissa käytetyt materiaalit vaihtelevat muovista, puuvillalangasta aina laadukkaaseen villaan.

Horredsmattat jatkavat edelleen designklassikoiden valmistamista Ruotsissa, edelleen samassa pikkukylässään, mutta nykyaikaisemmissa tehdastiloissa. Tieto ja ammattitaito, jotka juontavat juurensa näihin ensimmäisiin mattoihin, säilytetään ja siirretään uusille sukupolville. Tämä perinne näkyy selvästi Horreds-matoissa, jotka on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Valmistusprosessissa yhdistyy ainutlaatuinen tieto ja käsityöläisten rakkaus työhönsä.

Horreds-matot kudotaan huolellisesti kahteen kohtisuoraan lankajärjestelmään ja punotaan yhteen, luoden näin vahvan ja toimivan maton, joka tunnetaan myös esteettisestä ulkonäöstään. Horreds-mattojen valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia värejä ja kokoja, ja ne kaikki ovat yhtä laadukkaita. Tämä tekee Horreds-matoista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja haluavat maton, joka kestää eliniän.

Tuoreimmat tuotearviot