Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Kolmekymmentä päivää täynnä.

Koekäytössä ollut ruskea Dawn Foam 5787-matto on nyt ollut meillä reilut kolmenkymmentä päivää. Tänä aikana matto on ollut, normaali elämän ohessa, Maurin harjaus- ja kynsienleikkuu alustana, sekä nuorimmaisen pikkuautojen parkkiruutuna. Niin ja päätyi matolle myös yhdet Maurin ripulit. Kuvamateriaalia tapahtumasta ole, mutta voit vain kuvitella miltä se näyttää. Pikaisesti puhdistus ja pesu maton pesuaineella ja matto oli taas kuin uusi. Matto ei onneksi ehtinyt imemään hajuja sisäänsä, vaikka vatsan väänteet olivat tulleet ilmeisesti yöllä ja asia havaittiin vasta aamulla.

Kaiken kaikkiaan matto on ollut käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan oikein mainio. Matto pysyy hyvin paikallaan eikä heilu, ellei ota reunasta kiinni ja siirrä. Karvoista suurin osa pyörii matolta pois ja ne jotka jäävät mattoon kiinni saa näppärästi parin euron vaahtomuovilastalla pois. Harjauksen jälkeen olemme vielä imuroineet maton, jotta saadaan hiekanmurut pois. Mielestäni Dawn Foam 5787 näyttää hyvältä ja meiltä se löysi ihan vakiopaikan olohuoneesta. Olemme keskustelleet myös, että hankkisimme eteiseen samasta mattosarjasta maton, mutta tosin mustana tai hopean värisenä.

Koekäyttö Dawn Foam 5787 pähkinän kuoressa

Aloittaessa kolmekymmentä koiran karvaa-projektia olin hieman skeptinen mattoa kohtaan. Taloudessamme on ollut joitakin mattoja, jotka eivät ole soveltuneet koiratalouteen, juurikin karvojen poistamisen vuoksi. Tosin yksi tärkeä asia maton valinnassa on juurikin valita oikea matto oikeaan käyttötarkoitukseen. Dawn Foam suoriutui siltä vaaditusta tehtävästä kiitettävästi.
Pehmeydeltään Dawn Foam ei pääse luonnollisestikaan nukkamaton pehmeyteen, mutta sileäpintaiseksi matoksi matto tuntuu mukavalta jalkojen alla. Tosin jos katsellaan asiaa Maurin kannalta, niin hän tykkää kiehnätä matolla selkäänsä ja pötkötellä muuten vain. En usko, että hän tekisi samaa nukkamatolla. Uskallankin varauksetta todeta, että Mauri suosittelisi tätä mattoa muille koirille ja koiratalouksille. Maurin omistajana minä uskallan ainakin suositella 🙂

Kaikki Dawn Foam 5787 värit ja mallit löydät täältä.