Vinter

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 1122000160BYM Osastot: , ,

Kuvaus

Muovipulloista tehty Vinter-matto

Suuren suosion saanut Sommar-juuttimatto on saanut talviversion. Vinter on trendikkään pyöreä muodoltaan, sen pinta on meleerattu ja vivahteikkaan monisävyinen. Matto tuntuu ja muistuttaa villaa, mutta sitä se ei ole. Tämä matto on valmistettu innovatiivisella tavalla kierrätetyistä 100 % pet-muovipulloista. Tämän maton valmistuksessa on hyötykäytetty sulatettua muovia, joka on syntynyt kierrätetyistä muovipulloista. Matto on kudottu tarkasti käsityönä.

Vinter ihastuttaa muodollaan

Vinter-matto on kevyt, se laskeutuu kauniisti lattialle ja on helppo siirtää. Matto sopii kaikkiin kodin oleskelutiloihin, jonne se tuo lämpöä ja kodikkuutta. Mattoa ei suositella käytettäväksi keittiössä, märkätiloissa tai ulkona. Trendikkäällä pyöreällä matolla saat vaihtelua, ilmettä ja pehmeyttä osaksi kotisi sisustusta. Vinter-matto on trenditietoisen valinta. Luo kotiisi kaunis kokonaisuus Vinter-matolla.

Vinter-mattoa on saatavana kolmessa eri koossa, halkaisijaltaan 160 cm, 200 cm ja 240 cm. Värivaihtoehtoja on kahdeksan luonnollista, kaunista meleerattua väriä, jotka taittavat monisävyisesti harmaaseen, ruskeaan ja siniseen. Näistä sävyistä on helppo valita mieluinen, joka täydentää kotisi tunnelman.

 Miksi valita Vinter?

 • kaunis
 • ajaton
 • valmistettu 100 % kierrätetyistä muovipulloista
 • kevyt
 • vivahteikas
 • trenditietoisen valinta
 • syksyn 2020 uutuus

 

Hoito-ohje:

Puhdista mahdolliset tahrat heti kostealla liinalla kevyesti painellen

Pesulapesu max 30 asteessa, tasokuivaus

Ei hankausta

Matto on tarkoitettu vain sisäkäyttöön

Ei märkätiloihin

Materiaali:

100 % pet-muovipullo

 

 

 

 

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.  Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksutavat

Tuki ja ehdot

Klarna tuki / yleiset kysymykset »
Klarnan yleiset ehdot »
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

Klarna erämaksu ja Klarna joustava erämaksu


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Maksamalla Klarna erämaksulla vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna erämaksulla maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.

Todellinen vuosikorko

Laina aikaSumma 500 €Summa 1000 €
3 kk23,05 %19,51 %
6 kk19,96 %18,00 %
12 kk19,74 %17,08 %
24 kk16,57 %

Klarna erämaksun maksukustannukset

Laina-aikaMinimisummaLuoton avausmaksuKorko
3 kk100 €4,99 €14,99%
6 kk100 €4,99 €14,99%
12 kk500 €8,99 €14,99%
24 kk1000 €24,99 €14,99%

Klarna joustavan erämaksun maksukustannukset

Maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5€). Korko 19,9%.

Perusvaatimukset Klarna erämaksun myöntämiseksi

 • Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.
 • Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
 • Henkilöllisyys tulee todistaa noudon yhteydessä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Klarna Lasku (14 päivää)


Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna Laskulla.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Klarna Laskussa ei ole laskutuslisää. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja – maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Laskun maksuehdot »