Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Terassimatot tuovat tunnelmaa ulkotiloihin

Terassimatto lisää viihtyisyyttä terassille ja parvekkeelle. Terassimattoa voidaan käyttää kokolattiamaton tapaa peittämään koko lattiapinta-ala tai matto voidaan hankkia tuomaan sisätilojen mukavuutta ulkotiloihin. Terassimaton hankinnassa kannattaa kiinnittä huomiota tilaan johon matto tulee. Maton joutuessa alttiiksi kastumiselle ja polttavalle auringon valolle, suosittelemme ulkokäyttöön valmistettua polypropeenimattoa. Säältä suojatulle lasitetulle parvekkeelle voit hankkia vaikka ihanan juuttimaton. Tutustu terassimattoihin tai lue niistä lisää blogistamme.

Suosittelemme näitä terassille:

Matto seitsemän vuoden takuulla

Valitsemalla African Stardust tai Nature maton heität matto murheet samalla pois useaksi vuodeksi. Matot on suunniteltu kestämään elämää ja käyttöä. Kuvioinniltaan matot on suunniteltu muistuttamaan sisal-mattoja. Tämän vuoksi näistä matoista voidaan puhua keinokuitusisaleina.

African Stardustia ja Naturea voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkona. Matot on UV-suojattu auringon säteiltä, joten matot säilyttävät värinsä vuodesta toiseen. Molempia mattoja on mahdollista saada haluamillasi mitoilla. Matoista on mahdollista saada mallipalat kotiin tarkempaa tutustumista varten.

Wimbledon ruohomatto

Wimbledon-ruohomatto tuo palan vihreyttä juuri sinne minne haluat. UV-suojattu matto kestää käytössä ja pitää vihreytensä auringon paahteessa. Ruohomatolla pystyt peittämään suuremmankin alueen kerralla.  

Wimbledon ruohomattoa voi käyttää terasseilla ja parvekkeilla. Ruohomattoa voi muokata haluamaansa muotoon kotioloissa, joten maton viimeisteleminen täydellisesti sopivaksi käy helposti.

Katso myös nämä:

29,00 49,00 
29,00 119,00 
23,20 95,20