Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

200x300

200×300 matolla saat olohuoneen kerralla haltuun.

200×300 cm matto on on hyvin yleinen suuremman oleskelutilan mattokoko. Ostamalla tämän kokoluokan maton vältyt todennäköisesti samalla meitä suomalaisia usein vaivaavalta ongelmalta. Hankkiessamme olohuoneen mattoa, me suomalaiset tuppaamme hieman nuukailemaan maton hankinnassa. Ostamalla tarpeeksi suuren maton saat kasattua kokonaisuuksia yhteen maton avulla. Oleskelutilan matto saa ulottua sohvan jalkojen alta aina TV-tason tai vastaavan alle. Näin matto pysyy hyvin paikallaan ja täyttää tv-tason ja sohvan välisen tilan.

Lue lisää

Useita eri kokovaihtoehtoja juuri sinulle.

Olemme matto.fi:ssä ryhmitelleet jokaisen kokoluokan maton omaan ryhmäänsä. Vaikka ryhmiä muodostuu paljon on se mielestämme parempi, että löydät juuri sen kokoisen maton kuin itse haluat. Joten jos mielessäsi on tarkalleen tietty maton koko, löydät sen helposti valikoimistamme.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fI:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa, jossa myytävät tuotteet ovat malliston loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Tuoreimmat tuotearviot